- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
de Te kedves Yutani mester nem akarhatsz zöld fost, amióta leszálltál a Commodore 64-ről, azóta tudod (vagyis csak a Radeon 8500 óta), hogy a kanadaiak nyers erőben jobban állnak, míg az nVidia (lsd. Mistral-ban vehetett Geforce 2 Ti-ket) állandóan sumákol....
működik, működik, szép, jó, mikroluker, leszarjuk, elfogy a ram, leszarjuk, a maradék 1 GB-ot már csak 64biten éri el a vezérlő, leszarjuk...., a lényeg, ZÖLD, mint a ZÖLD HASÚ BANKÓ
komolyra fordítva: mini 970-et szerettem volna tavaszra a mini-ITX configomba, de így nem lesz.
Amúgy hogy kidühöngtem már magam: Hogy smint vagy ?
-
-
törölt tag
Nyugi ha az AMD-nél van valami szoftveres probléma akkor az ultragáz meg fos, de az nV-nél el lehet nézni a különféle sumákolásokat, meg a cicergést is mert amúgy a driver állítólag jobb
Szerk.: Nem cáfoltam meg, GTX 970-em van, de nem vagyok elájulva a "Geforce Experience"-től és ettől függetlenül még nem fogom szarozni az AMD-t (vga téren legalábbis
).
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- weiss: Pant* rant
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PR-Telecom
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest