Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
-
Krugszvele
senior tag
Ez csak azoknak érdekes, akik X idő után el akarják adni a telefont és az életútja alatt vigyáznak rá, hogy ne karcolódjon, ne látszódjon rajta a használat nyoma.
A flip tok, de őszintén, hogy néz már ki?
És látni az utcán embereket, akik úgy telefonálnak, hogy az 5 colos készülék elejét eltakaró ugyanakkora darab "anyag" ott lifeg az arcukba... Meg mikor csak értesítések miatt (de akár hívás miatt is!) előveszi, akkor ott hajtogatni, küzdeni vele? Őrület, hogy terjedhetett el ez a zsákutca?
Van még ilyen, aki mondjuk vesz valami ipari formatervezési remekművet, egy igazi művészeti szépségű eszközt és mit csinál? Becsomagolja bumperbe, fóliát tesz rá elöl-hátul, aztán lett egy bazári gagyi lerobbant, ráadásul sárnehéz és mellesleg nehezebben használható tökje.
Vagy én vagyok a hülye, az is simán benne van a pakliban -
Krugszvele
senior tag
Na, most troll leszek és ki is vágnak innen mindjárt, de leírom: az idei 11 milliós eladással a galaxy meg fogja dönteni az apple eladásait. Úgy értem a két új iphone bemutatójának napját...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged