- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Engem igazából nem érdekel. 2 hónapja írtam emailt a közlekedésrendészeti osztálynak, hogy megkérdezzem mire számítsak, de semmi válasz. Ha meg akar majd büntetni a rendőr akkor megmondom neki hogy először válaszoljanak az e-mailre, mert én kérdeztem hogy ne legyen gond, de csesztek rám.
Amúgy meg ha ismerősöd roller én nem volt irányjelző és visszapillantó tükör, akkor már meg se állja a helyét a bírság. Nyilván meg szívatták mert bunkó módon beszélt a rendőrökkel. Szerencsére Győrben nem divat a rendőrök részéről hogy megállítanak. Sőt nem egyszer volt hogy megálltak és átengedtek a zebrán.
-
dredjudge84
őstag
Lehet hogy büntettek, én is olvastam a sztorit. De arról nem olvastam, hogy valaki végig vitte bíróságig, ezt linkeld már be, el szeretném olvasni. Amúgy ha megállít a rendőr, annak tuti oka van, mert ha szabályosan mész, akkor nem fog csesztetni. Eddig azokról az esetekről amikor olvastam, mindig kiderült hogy vagy ittasan rollerezett, vagy volt valami más és azért állították meg.
Amúgy amíg nincs kész az új kresz, addig ezzel is mehetsz nyugodtan, csak ne száguldozz, és nem lesz gond.
-
-
Járj utána mielőtt beszélsz ilyeneket. Ha az illető nem szarta volna le, semmi baja nem lenne. Tovább kell vitetni bíróságra az ügyet, kapsz egy szép hosszú papírt, hogy ejtik az ügyet mert nem volt joga a rendőrnek büntetni, meg is indokolják miért. Ha megállítanak engem, akkor elég a papírt bemutatni, rá fog jönni,hogy semmi esélye szivatni
Ezt is csak azok a rendőrök csinálják akik szopatni akarnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Nintendo Switch 2
- Once Human
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- EAFC 25
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest