- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a 3. monitor a családban amit most használok és Gsync kompatibilis. Mindegyik tökéletesen működik. Ennél a mostani Samsungnál bénáztam eleinte, mert azt gondoltam a freesync 2 nem jó hozzá,de mint kiderült a freesync 2 vel kell használni és akkor tökéletes.
Nem tudom milyen monitorokkal találkoztál eddig ami nem működött nálad vagy hogy használod ,a beállításokban van e valami eltolva esetleg, de most a fiamnál egy Acer KG251QFbmidpx van nálam egy Samsung C32 HG7 van és előtte volt 3 hétig egy MSI Optix.
Mindegyik tökéletes A Sync monitor.Ezek előtt egy Asus PG 278 monitorom volt, ami Hivatalos Gsync volt, dedikált hardverrel tehát van összehasonlítási alapom.
A teljes képernyős és ablakos mód probléma jelentkezik gsync monitoroknál is, Windows probléma volt ami ütközött a driverrel. De ez érintette a freesync kijelzőket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG ( LC27R504FHUXZ) 27" GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó Dell Ultrasharp U2518D monitor (2)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő