- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
5000 euro?
Na ne má'
. Az első hsz-emben fél-egymilliós árra akartam tippelni, de aztán az egymilliót már sokalltam, ezért végül inkább nem írtam meg. Na de másfél millió...
ez is csak egy monitor, ami semmi igazán megdöbbentőt nem produkál, és ezért bőven nem ér ennyit.
-
bteebi
veterán
"hogy ez mitől nagy képpontsűrűségű nem tudom"
A felvetés alapvetően jogos. Ez a monitor tulajdonképp olyan, mint négy darab "összehegesztett" 15,75"-os, Full HD felbontású panel (egy 15,6"-os FHD kijelzőjű laptop már veri pixelsűrűségben), ami egyáltalán nem egetrengető, de azért bőven nem rossz. A nagy(obb) felbontáson mindenesetre a képpontsűrűség nem változtat. Ettől függetlenül nem rossz ez a közel 140 ppi, mert egy átlagos, 22"-os, Full HD felbontású monitornál a pixelsűrűség pont 100 ppi, de 1680×1050-es felbontásnál már csak 90 ppi. Ha a javulást nézzük, akkor az 40, illetve 55% - hogy az sok vagy kevés, azt mindenki döntse el magában.
-
törölt tag
Melyikkel van probléma?
FullHD = 1920x1080
UltraHD = 3840x2160. Négyszerese a FullHD-nak.
4K meg kicsit "informatikusabb", kettő hatvány miatt. 2 a 12. hatványon az pont 4096...
Ugye a K itt 1024-et jelent és máris egyértelmű lesz.
A nagy képpontsűrűséggel kapcsolatban nekem a 2160x1600-as felbontású telefonok jutnak eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest