- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mjani1172 #65 üzenetére
Itt csak Kezsola mondta, hogy a többi kínai tokhoz képest drága, de ha így nézzük akkor az összes xiaomi termék drága a tucat kínaihoz képest, viszont a minősége jó, vagy nagyon jó. Ő magyar szemmel írta, hogy nekik nem éri meg eredeti tokot árulni, mert az árérzékeny (alin 1-2 dollár) magyar vásárlónak drága. A srác aki a xiaomi boltba dolgozik azt mondta, hogy a kínaiak nem engednek mindet árulni a boltba. Nem mondta, hogy ezért vagy azért nem engedik, mert vagy nem tudja, vagy nem akarja elmondani. Innentől amit te állítasz az egy másik üzlettel kapcsolatban lévő ember állítsa, ami nem egyenlő a magyar xiaomi bolt állásfoglalásával.
Remélem így már érthető...
Mielőtt kitalálná vki egyik magyar bolttal sincs semmilyen kapcsolatom, az összes xiaomi termékem ami van kínai/külföldi webshopokban vásároltam...
-
A "marketing" és az "értékesítés" európában még csak most jött el, szóval remélem ennek a költségeit csak az európai mi store-okban jelentkezik majd én ott eddig nem vásároltam és valószínű nem is belőlem fognak megélni...
de ok reméljük maradnak az árak az elfogadható kategóriába. A minőséggel eddig nekem sohasemnem volt eddig bajom...
-
Szerintem is hülyeség sírni, hogy mi van vagy mi nincs a boltba. Nálam ez úgy működik, ha szeretnék valamit venni akkor eldöntőm, hogy olcsón akarom venni és várok, vagy az ár nem számít és kell most. Nah ha nagy ritkán a másodikat választom, akkor megnézem hol van és hol nincs. Mikor az egyikbe nincs akkor nem megharagszom rájuk, csak simán megyek tovább... az üzletben luxus a harag és az érzelem...
Nem tetszik a magyar xiaomi bolt? Ne vásárolj ott.
Nah de hogy a hírhez is hozzá szóljak szuper, hogy így terjeszkedik a cég én örülök neki, csak maradjon meg a minőség és az 5%-os haszonkulcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest