- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
A notch is csúnya, meg a kameralyuk is, de számomra legalább ennyire idegesítő a programozhatatlan Google Segéd gomb. Ilyen téren már jobb lett a Samsung, mint az LG!
Mikor erre gondolok, megint eszembe jut, hogy a Nokia 8 Sirocco 130-ért simán lehet jobb kompromisszum számomra, mint akár az S10e, akár a G8.
-
Zé.
tag
Ha meglenne az a lendület, ami a G2-nél volt, ... pl. a következő fantázia Trailer:
[link]
Ehelyett megint kukacoskodnak az aksival, a nochal, a kamerával, pedig a többi
kínálat nagyon jó, az FM-rádió, 3,5 jack, a HI - FI zenei repertoár!
Ha az előzetes infók igazak, az egyik legérdekesebb részlet, hogy nem látszik
rajta a beszédhangszóró. Ehelyett egy új megoldást vezethet be az LG, ami a
kijelző rezegtetésével generálja a hangot. [link]
,,Ezt leszámítva eléggé csalódást keltő a dizájn, hiszen az LG G7 ThinQ is
szinte pont ugyanígy nézett ki. Ráadásul nem is sok értelme van eltüntetni a
beszédhangszórót, ha ugyanakkora marad a notch. Más gyártók már túlléptek az
ilyen szenzorszigeten, 2019-ben már a kisebb, csepp alakú megoldások és a
lyukas kijelzők fognak hódítani.""Földiekkel játszó Égi tünemény, Istenségnek látszó Csalfa, vak Remény!..."
...Hittem szép szavadnak: Mégis megcsalál."Csokonai Vitéz Mihály: A REMÉNYHEZ
-
.:Ádám:.
tag
Sajnos a Huawei előbb jött elő olyan telefonnal amire véltanám a V10-et, mégpedig a Mate 20 X. Nem Note féle toll megoldásos, de nekem minden pontot pipál, a maradék kompromisszummal meg tudok élni.
-
-
unravel
őstag
nincs rajta 3,5 jack? akkor kuka.
¯\_(ツ)_/¯
-
persil
nagyúr
válasz South Velen #2 üzenetére
Arena-m volt, na azt tenyleg kineztek az emberek a kezembol
A g2-ot is imadtam, az teny, de torony magasan a flex volt az az lg-m, amit barmikor kezbevettem, magamban ra kell biccentem, hogy ez igen.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Fred23
nagyúr
válasz dajkapeter #25 üzenetére
-
Fred23
nagyúr
Most tényleg úgy néz ki, de pár napja felreppent olyan hír is, hogy marad mégis a SD845. Majd meglátjuk...
G8 3400 mAh-s akkut kap, ha minden igaz!A V40-et elszúrták, nagyon gáz készülék lett a szörnyen gyenge akkuja miatt, szerintem nem éri meg beszerezni még olcsón sem.
-
South Velen
addikt
válasz Polarstar #20 üzenetére
Ez a mosógépes-mikrosütős márka kicsit erős túlzás.
GoldStar manufactured a wide variety of products, including radios, televisions, air conditioners, MSX home computers, videocassette recorders, video and audio cassette tapes, microwave ovens, electronic typewriters, integrated circuits, escalators, elevators, dehumidifiers, and tractors. GoldStar televisions became a commonly sold brand of consumer television sets in the United States in the 1980s.
-
judas13
addikt
321.000 pengő darabja.
Én kérek elnézést."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Quqesz
nagyúr
G4 óta nem érzek ingerenciát az lg készülékeire.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Zé.
tag
Ha igazak az előzetes infók, akkor az LG G8 -ban Snapdragon 855-el lesz.
Akinek fontos az FM- rádió, ill. a minőségi zenehallgatás, az őszre jó árú mobil
lesz ez!...Elegendő akku. és RAM kapacitás, a kamera tesztre kíváncsi vagyok,
mert az adatai: 16 MP, f/1.5, 30mm (wide), 1/3.1", 1.0µm, OIS, PDAF & laser AF
alapján reális, a kamera szoftvert pedig portolni is lehet, ha ismét összemossa a
részleteket. Ha tehát a kamera nem húzza le, akkor akár ajánlott is lehet talán...
Always-on display-t, meg ki lehet kapcsolni. Egyedül az ár/érték aránya a V40
mobilhoz képest az őszi/téli árszinten ami összehasonlítva elgondolgoztat majd..
[link] -
Zé.
tag
Bejelentették tavaly ősszel a V40-t, egy hónap múlva a V50-t, de nálunk egyik
sem kapható! De jó... Vajon mi lett azzal a lózunggal, hogy "majd akkor
lesz új zászlóshajó, ha megérett rá a helyzet" ?
LG = LózunG
[link]"...Mindenki panaszkodik a pénz hiánya miatt,de az ész hiánya miatt soha senki..."
-
tixem
addikt
LG G7.5 Fontos a noccs, az kell. Anélkül nem lehet élni. Kellene már egy olyan telefon amin noccs az egész kijelző és azon a bevágáson van a kijelző. Az lenne ám csak az igazi
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
MikeWazowski
veterán
Olyan semmilyen...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
félisten
Szerintem van egy ilyen marketing pszichológia amit az Apple talált ki, hogy ami mindennél drágább az biztosan jobb is. Ha a többi gyártó csúcskészüléke 330e HUF-on kezd, akkor nehogy már az övék olcsóbb legyen, még a végén azt hiszi a fogyasztó, hogy az LG telefon gagyibb.
Ezt be is veti az LG csak a probléma az, hogy az ő csúcskészülékeik valóbban elmaradnak bizonyos tekintetben a többi gyártó flagshipjeitől. Próbálkozni mondjuk szabadVissza kell vinnem pár kazettát.
-
SkyLine3000
addikt
Nekem is a G3-4 vonal jön be formailag. Kb a G5-től vesztették el jellegzetességüket az LG telók. Ez is milyen már?? Semmilyen! Főleg, h ez is el lesz qrva a noccsal. Hihetetlen, h akik megcsinálták a G2-3-4 vonalat, a V10-20at, vagy a G Flexet, már csak ennyire semmitmondó vackokra futja... Mi a francot fogok venni, ha bedobja a kulcsot a G3-am? El sem tudom képzelni...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Masooo
aktív tag
Én csak azt nem értem miért kell minden telónak egy szappanra hasonlítani. Miért nem lehet kicsit szögletesebb pl hisz sok formai extrát nem várhatunk egy okostelótól, de nekem a sony vonal sokkal jobban tetszik mint ezek az egy kaptafa csak a sarka más kerekítéssel készülő tömegtelók. Senkinek sincs már töke, csak köveetünk egy formát és ennyi?
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
haiduo82
aktív tag
Te jó ég, hol van ez dizájnban a G4-emhez képest...
Évről évre fejlődik vissza a G széria megjelenésben, pedig a G4 miatt (hibái ellenére is) én nagyon szeretem az LG-t
"Együtt vagyunk senkik"
-
törölt tag
Szerintem az LG "sokat dolgozott" azért, hogy a G széria megítélésénél a dizájn legyen a legkisebb probléma. Bár nekem a külsővel nincs kifejezett probémám.
Ettől függetlenül a G2-G3-G4 vonalat kedveltem. Az utóbbi még a mai napig meg van a fiókban. Hétvégén újítom fel.
[ Szerkesztve ]
-
Bossyy
tag
Ha ilyen lesz, akkor ezzel sem váltják meg a világot. Persze értem én, hogy sok variáció nincs az egyen téglalap telefonok korában, de azért ilyet szerintem bármelyik fórumozó lerajzol egy perc alatt akár szabad kézzel is. A legfelső kategóriában tényleg elvárás lehet már valami egyediség, legyen az hajlított kijelző, pulzusmérő, színátmenetes hátlap, kerámia burkolat, 3-5 kamera/oldal, képernyőbe épített újjlenyomat szkenner, Face ID, Qi töltés ami le is ad energiát ha kell, vagy valami amit más nem ad. Gondolom ezt a semmilyen formatervet még meg is dobják egy 3000 -es akksival jó szokásukhoz híven :-)
Amiben tényleg egyedi az LG, hogy használják a kiváló Sabre DAC-t, de az pechükre éppen nem látszik kívülről.
Vajon mi lett azzal a lózunggal, hogy "majd akkor lesz új zászlóshajó, ha megérett rá a helyzet" ? -
Fred23
nagyúr
válasz South Velen #2 üzenetére
Amennyiben igaz a szivárogtatott infó, és tényleg 152x72x8.4mm lesz a mobil, nekem bejön! 1,2mm-rel lenne rövidebb a G7-nél, ami viszont nekem sokat jelentene. Ha pedig marad a SD845, akkor az várható, mint anno a G6 esetében: valami kibírható kezdeti árazás (ami ráadásul rohamosan csökken is, mer' LG).
-
kbyte1024
veterán
Értem én hogy űber csúcs teló de wazze hova szállnak már az árak??gyilkos....
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
babkukta
senior tag
Ez minden, csak nem szép így 2019-ben. Tucatkészülék soraiba áll be ezzel az LG, nem hiszem hogy lesz bármilyen érv a G8 mellett. Hol maradnak már a régi jó kis LG telefonok?
Üdvözlettel, Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- További aktív témák...