- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Én per pill nem a 3gS-ről beszéltem, hanem mondjuk az Iphone 3g-ről. Az mutatott annyi fejlődést, vagy inkább nevezzük innovációnak, mint pl. görgetés, nagyítás, szoftver stabilitás, App Store, hogy abból lehetett profitálni és az Apple-nek sikerült, és oly annyira, hogy a konkrétan 0, vagy csak nagyon kevés "újítást" hozó, új készüléket is veszik, mint a cukrot, mert Apple. Ez a durva!
Ulkesh: jó azért elfogultak se legyünk. Az egy dolog, hogy gyorsabb lett. A 3g is gyors, amíg nem jött ki a 3gS, addig senki sem nyivákolt, hogy lassú, de persze mindenkinek az új kell. Tehát ez az emberek sóvársága.
-
Ulkesh
őstag
"de hogy nulla fejlesztéssel adják el harmadszorra is ugyanazt... az azért pofátlanság"
Gondolom nem nagyon olvastál utána a dolgoknak
Attól, hogy a burkolat ugyanaz maradt, attól belülről teljesen lecserélték az egész készüléket.
Új, sokkal gyorsabb proci, gyorsabb GPU, 2x annyi memória, új GPS modul, jobb kamera, jobb aksi.A rókabőrt azért gondolják sokan, mert az Apple nem úgy áll a vásárlóihoz, mint a Nokia, így az új szoftvert megkapták a régi készülékek is. Ha Nokia módra a szoftveres újdonságokat is kizárólag az új vásárlók kaphatnák meg, akkor jobban látható lenne a különbség máris. Így csak annyit látni, hogy 2x gyorsabb az új készülék és még a hasonló hardverre épülő Pre-t is leelőzi sebességben.
--
Én úgy vagyok vele, hogy inkább maradjon ugyanaz a külső, ha a belsőt fejlesztik, minthogy Nokia módra ugyanazt a belsőt adják el különböző külsővel 0 fejlesztéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest