Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ulkesh

őstag

válasz Lenry #13 üzenetére

"a documentation akkor mi?"

Egy 8 oldalas leporello a SIM kártya behelyezéséről, és a multitouch-ról inkább reklámszerű valami.

Felhasználói könyv egyébként van hozzá, de azt csak a netről töltheted le, nincs mellékelve a készülékhez.

• plus44

veterán

válasz Lenry #7 üzenetére

Én per pill nem a 3gS-ről beszéltem, hanem mondjuk az Iphone 3g-ről. Az mutatott annyi fejlődést, vagy inkább nevezzük innovációnak, mint pl. görgetés, nagyítás, szoftver stabilitás, App Store, hogy abból lehetett profitálni és az Apple-nek sikerült, és oly annyira, hogy a konkrétan 0, vagy csak nagyon kevés "újítást" hozó, új készüléket is veszik, mint a cukrot, mert Apple. Ez a durva! :)

Ulkesh: jó azért elfogultak se legyünk. Az egy dolog, hogy gyorsabb lett. A 3g is gyors, amíg nem jött ki a 3gS, addig senki sem nyivákolt, hogy lassú, de persze mindenkinek az új kell. Tehát ez az emberek sóvársága. :)

• Ulkesh

őstag

válasz Lenry #7 üzenetére

"de hogy nulla fejlesztéssel adják el harmadszorra is ugyanazt... az azért pofátlanság"

Gondolom nem nagyon olvastál utána a dolgoknak :D
    Attól, hogy a burkolat ugyanaz maradt, attól belülről teljesen lecserélték az egész készüléket.
    Új, sokkal gyorsabb proci, gyorsabb GPU, 2x annyi memória, új GPS modul, jobb kamera, jobb aksi.

A rókabőrt azért gondolják sokan, mert az Apple nem úgy áll a vásárlóihoz, mint a Nokia, így az új szoftvert megkapták a régi készülékek is. Ha Nokia módra a szoftveres újdonságokat is kizárólag az új vásárlók kaphatnák meg, akkor jobban látható lenne a különbség máris. Így csak annyit látni, hogy 2x gyorsabb az új készülék és még a hasonló hardverre épülő Pre-t is leelőzi sebességben.

--

Én úgy vagyok vele, hogy inkább maradjon ugyanaz a külső, ha a belsőt fejlesztik, minthogy Nokia módra ugyanazt a belsőt adják el különböző külsővel 0 fejlesztéssel.

Új hozzászólás Aktív témák