- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bounti
aktív tag
Nézegettem az olcsóbb Lenovokat is, mielőtt ezt az Acert megvettem, hát, azt kell mondjam azok tűnnek igazán egypálcásnak... Se billentyűzet világítás, se ujjlenyomat olvasó, se alu fedlap... Persze a Swift magasabb kategória mint az Aspire, de mostmár több mint egy hónapja használom, és nem érzem kényelmetlennek gépelésnél sem. A passzívság lehet előny, de nálam például szóba sem jöhetett a klíma hiánya miatt, plusz én tiltom a turbót, és így alig fogyaszt, tehát alig melegszik. Nameg most kiberheltem egy régi laptophűtőt, és beleraktam egy 12 centis ventit, ami alapon hajtva kvázi nem engedi elindulni a saját hűtőjét, viszont hangtalan is az alapfeladatok alatt. Így, bővítve egy 1 terrás sata ssd-vel tökéletesen kiváltja a régi Ryzen 1200-as asztalimat, annál kisebb fogyasztással, persze szerényebb grafikus teljesítménnyel.
Nem mondom, hogy nincs piaca ennek a gépnek, de számomra jobb választás volt tízezerrel többért az Aspire.
-
Bounti
aktív tag
Ez 14" az 15,6". Sok különbség nincs, az Aspire súlya 1.8 kg töltővel. Nem egy nehézsúlyú versenyző az sem. Természetesen nem egyformán teszteltem a PROHARDVER!- rel, de nekem úgy jött ki több mint 7 óra, hogy abban volt böngészés, youtube, és offline filmnézés is, és 10%-nál még majdnem 1 órát írt.
Természetesen mindenki eldöntheti, hogy neki mi a jó, mi a fontosabb, nekem az a kis plusz teljesítmény ami van még benne.
ddekany #24: Alapfeladatoknál egyáltalán nem zúg, passzívban megy, a turbót lelőve is bőven erősebb mint egy Celeron, vagy egy kis Pentium. Néha kihajtja a levegőt, de bőven tűrhető a hangja.
-
MrB85
csendes tag
Ha valaki ésszel vásárol, akkor ilyet nem vesz. 180ezer forintért ez a gép kegyetlenül drága szerintem.
Hangosnak biztos nem lesz hangos, ha jól látom a képen, még venti sincs benne. Bár arra a 6 wattra nem is nagyon kell. Cserébe viszont legalább tetü lassú. Le merem fogadni, hogy egy 4k youtube videó alatt elhasal, ha tv-re köti az ember, blu-ray rip-ről ne is beszéljünk.
Igaz otthoni böngészős gépnek elég lehet 1-2 évre (talán), de közel sem ennyiért.
Szigorúan saját vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged