- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így volt ez a régi N-Gage-né is. Szerencsére.
Nekem van egy classic-om, de a 6680-on is megy pár játék kisebb trükkökkel.
Szerintem futni fognak ezek az új cuccok n93-on is, mindene megvan hozzá. -
törölt tag
az N81 hardvere elegge kulönbözik az N82 es N95-töl, bar ezek a kulönbsegek nem nagyon jelennek meg azon a szinten ahol az ngage. nem tudom mire fel a korlatozas, talan az N81 eladasait probaltak feljebb nyomni. vagy arool is lehet szo hogy az ngage kompatibilitas, teszteredmenyek csak az N81-en ert el olyan szintet ami mar felvallahato...
-
(An)Dante
őstag
A hasonlat nem jo.. Te lattal mar olyan MICROSOFT alkalmazast amit eloszor csak Inteles szamitokpre adtak ki aztan csak kesobb lesz majd elerheto AMD-re? Az N81, N82 es N95 azonos hardverre epul, tehat a korlatozas ertelmetlen. Mindharom modell kepes futtatni az N-Gage jatekokat. Az, hogy bizonyos modellekre mas-mas programot telepit elore a Nokia egy ertheto es neha bravuros dolog. Ha a legdragabb modellje szamara tesz elerhetove csak ingyen egy szolgaltatast es a tobbi modell eseten fizetni kell meg azt is megertem. De ha csak egy modell szamara tesz lehetove valamit amire mas is kepes es amugy is fizetni kell erte azt nem ertem..
[ Szerkesztve ]
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
dabadab
titán
"ha a Symbain és az N-Series a nyitottságáról híres, akkor miért is érkeznek korlátozásokkal a letölthető tartalmak?"
A ketto igy, ebben a formaban tul sok koze nincs egymashoz, a Windows is van annyira nyitott, mint a Symbian, aztan ott se kell a szomszedba menni DRM-ert.
DRM is theft
-
Stanley-B.
őstag
Hát, nem tartott sokáig a védelem, az biztos
Reméljük nem is tesznek ellenlépéseket. -
silentkiller
senior tag
Éppen ez ellen vannak okos kis orosz és kínai barátaink...
[ Szerkesztve ]
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
blueMerle
veterán
ha a Symbain és az N-Series a nyitottságáról híres, akkor miért is érkeznek korlátozásokkal a letölthető tartalmak?
Teljesen jogos a felvetés. Nagyon kezdunk elmenni Alma cég filozófiája felé itt Európában is
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia eredetileg csak az N81 számára akarta elérhetővé tenni az N-Gage tartalmakat.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest