Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így volt ez a régi N-Gage-né is. Szerencsére.
Nekem van egy classic-om, de a 6680-on is megy pár játék kisebb trükkökkel.
Szerintem futni fognak ezek az új cuccok n93-on is, mindene megvan hozzá. -
törölt tag
az N81 hardvere elegge kulönbözik az N82 es N95-töl, bar ezek a kulönbsegek nem nagyon jelennek meg azon a szinten ahol az ngage. nem tudom mire fel a korlatozas, talan az N81 eladasait probaltak feljebb nyomni. vagy arool is lehet szo hogy az ngage kompatibilitas, teszteredmenyek csak az N81-en ert el olyan szintet ami mar felvallahato...
-
(An)Dante
őstag
A hasonlat nem jo.. Te lattal mar olyan MICROSOFT alkalmazast amit eloszor csak Inteles szamitokpre adtak ki aztan csak kesobb lesz majd elerheto AMD-re? Az N81, N82 es N95 azonos hardverre epul, tehat a korlatozas ertelmetlen. Mindharom modell kepes futtatni az N-Gage jatekokat. Az, hogy bizonyos modellekre mas-mas programot telepit elore a Nokia egy ertheto es neha bravuros dolog. Ha a legdragabb modellje szamara tesz elerhetove csak ingyen egy szolgaltatast es a tobbi modell eseten fizetni kell meg azt is megertem. De ha csak egy modell szamara tesz lehetove valamit amire mas is kepes es amugy is fizetni kell erte azt nem ertem..
-
dabadab
titán
"ha a Symbain és az N-Series a nyitottságáról híres, akkor miért is érkeznek korlátozásokkal a letölthető tartalmak?"
A ketto igy, ebben a formaban tul sok koze nincs egymashoz, a Windows is van annyira nyitott, mint a Symbian, aztan ott se kell a szomszedba menni DRM-ert.
-
Stanley-B.
őstag
Hát, nem tartott sokáig a védelem, az biztos
Reméljük nem is tesznek ellenlépéseket. -
silentkiller
senior tag
Éppen ez ellen vannak okos kis orosz és kínai barátaink...
-
blueMerle
veterán
ha a Symbain és az N-Series a nyitottságáról híres, akkor miért is érkeznek korlátozásokkal a letölthető tartalmak?
Teljesen jogos a felvetés. Nagyon kezdunk elmenni Alma cég filozófiája felé itt Európában is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest