- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyirir
csendes tag
nagyon motiváló a videó
-
Stef3
csendes tag
Nem voltam soha híve az ész-nélküli teljesítményhajhászásnak. Ha a gépemnek ekkora tápra lenne szüksége inkább azon gondolkodnék, hogy egyáltalán kell-e nekem.
Azzal a géppel aminek ekkora táp kell már lehet fűteni egy kisebb szobát, ami télen nem jön rosszul, de nyáron nem a legszerencsésebb. -
franc0
őstag
Értem én hogy lehet vele hegeszteni, de mi a ráknak nem csinálnak jó és kicsi tápokat?
Egy i5 Ivy Bridge + HD7970 konfigot simán elvisz egy jó 500 wattos. -
bodo753
tag
válasz
FireKeeper #16 üzenetére
A nyilak mutatják meg a hőnek hogy merre menjen ki a tápból
-
M107
addikt
550 W Aurum , 2 hónapos tökélete csendes és jó hatás fok.
Minőségi tápegységet akartam jó hatásfokkal sok szakforumozó döntése nyomán ezt választottam.
előtte 2 hónapi 500W ctg 80 P volt azelőtt is cifi, de az FSP nagyon betalált 5 évig elég lesz vagy még tovább is
-
MZperX75
addikt
Úgy olvasnék egy olyan tesztet arról:
Hogy mire elég paneltápok közül 150W -100W-65W(95%-os hatásfok)
Milyen konfiget szolgál ki?
(Icore3+HD7750 miniITX elmegy egy 150-es paneltáppal?)
Vagy LlanoA6+MiniITX 100W-ról? 150W-ról+6670-el?Miért van a dömping ezekből 1KW-os tápokból?Még 500W-os is "shokkk"
Nemrég (fél éve egy éve olvastam itt a PH-n mire elég 400W-500W)
lehet folytatni!Nekem speciel 65W-os paneltápom van!
-
banhammer
veterán
Egesz jot csapoltam a video alatt levo zenere.
-
MMIX
addikt
AURUM PRO 1200W (AU-1200PRO) teszt: zol.com.cn , pcpop.com
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nesze neked kilowatt...
-
Apika
addikt
Szép darab!
Jól szellőzősre csinálták a burkolatát...
-
Antibazsi
aktív tag
Azért nincsenek ekkora különbségek. Nézd meg a legutolsó PH! tesztet. Egy viszonylag régebbi 80plus-os 600-as táppal is megáll 60 wattnál idle-ben a fogyasztás, i7-el.
Én pont azt szeretem amikor teljesen le van terhelve a gép a táp akkor se megy 50%-nál jobban, mert így biztos hogy nem fog még az is zajongani és talán az élettartama miatt is előnyösebb (bár ezt lehet csak beképzelem). Így én kevésbé izmos gép alá sem vennék 500-asnál kisebb tápot. -
Angel1981
veterán
Ha dupla transzformátoros, hogy lehet egyetlen 12V-os ága?
-
alvaro
senior tag
Nem érdemes a nagyobbat venni, azt is megmondom, miért: a 80+ minősítések semmit nem mondanak a 20% terhelés alatti hatékonyságról, és az általában rosszabb is, mint ha valamennyire kis is használnád a teljesítményét. Ez azt jelenti, hogy 80 watt üresjárat alatt akármilyen lehet ez a táp. Az 500-asnál ez már 100 watt. Gajának is mennék bánatomban, ha üresben ennél többet enne a gépem
(Mondjuk most is 400-as táp van benne, de csak azért, mert kisebbet nem kaptam, ezért is 3 boltba kellett bemenni
)
Más kérdés, hogy lehet, hogy tök ugyanaz a 400-as és az 500-as táp belseje, ezt meg tudja a fene.
-
kNG
senior tag
Ahogy mondta a kolléga is, a 400-as a legkisebb! De a 400-as és az 500-as között olyan minimális az árkülönbség, hogy akkor már érdemesebb megvenni az 500-asat...amikor én vettem még egész jó árban is volt, azóta sajnos valamennyit drágultak...
de ezek egy életre szólnak (véleményem szerint)! Szóval érdemes befektetni!
-
kNG
senior tag
500 wattos kistestvérét használom maximális elégedettséggel...a 90% körüli hatásfok nem gyenge!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest