Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bzoley

veterán

válasz King Unique #356 üzenetére

Idéznéd, hol ekéztem az egész rendszert?
    Amúgy rossz irányból közelíted a dolgot. Egy régebbi rendszerhez hasonlítod az újat. Ha az újban valami nem néz ki jól, az nem azért van, mert az előzőben jobban nézett ki, hanem egyszerűen azért, mert nem néz ki jól. A haladás nem arról szól, hogy mindig másképp néz ki valami. Persze nézhet ki másképp, de a lényeg, hogy előre mutasson. Ha úgy érzed, hogy az új valahol visszalépés, akkor az nem sikerült olyan jól. És ha emellé még egy erőszakos magatartás is párosul, nem szabad csodálkozni, ha erős kritikák születnek. Ettől függetlenül a W8 már 48 frissítésen átesett, hatszor átnevezték, és még mindig ott tart, ugyan keljek fel a kanapéról, koppintsak a 140centis tévé sarkára, ha akarok valamit. Annyira rágörcsöltek erre a tévedés tapizós dologra, hogy azt nem képes felismerni, az os, hogy a tévén nincs mit tapicskolni.
    Társítás minden rendszerben működött, és szerencsére az ACDsee 3 még mindig prímán működik:)

• bzoley

veterán

válasz King Unique #348 üzenetére

Sosem állítottam, hogy rossz a rendszer, nagyon is jó. A design nem tetszik, valamint a ránk eröltetett, teljességgel haszontalan csempék.(nem győzöm hangsúlyozni a gyengébbek kedvéért: számomra haszontalan). Anno részleteztem a miértjét. Ha ezeket a negatívumokat nem vesszük figyelembe, akkor érdemesebb a Win8-at használni. Az említett negatívumoktól két lépésben meg lehet szabadulni, így normálisan használható a rendszer. Persze azért van némi hátránya, mint általában az újabb os-ekkel általában, a támogatás. Szerencsére ez minimális, de azért előfordul, hogy egy-egy szotver nem működik úgy, mint Win7-en, de hát ez nem feltétlenül a rendszer sara.
    Mint említettem, nekem csak az nem tetszik, hogy időnként előbukkan egy-egy csempehuszár, aki burkoltan leidiótázik, mert nekem "szaracsempe". Az operációs rendszer fogalmáról persze sejtésük sincs, és képtelenek különbséget tenni a kettő között. Az elejétől van, akinek tetszik ez a metrós dolog, és van akinek nem. Ez van, ezzel nincs mit tenni. De érdekes módon valahogy az egyik oldal kevésbé művelt képviselői, hülyének néznek mindenkit, akinek ellentétes a véleménye az övéktől. Mondjuk nekem is megvan a véleményem róluk, de amíg nem feszegetik, megtartom magamnak :)
    Szóval nem is magával a csempével van baj, már nem is azzal, aki ránk erőltette, hanem azzal a néhány fanatikussal.
    Értelmes emberek el tudják mondani a véleményüket, emellett képesek felfogni a másik oldal véleményét, elfogadni azt. A többiek elcsépelt mondatokat ismételgetnek most már évek óta, és fogalmuk sincs mi is lehet a másik problémája. Mondjuk nem is érdekli őket, lényeg, hogy jól meg tudják nekik mondani, mekkora maradi, szerencsétlen emberek vagyunk, nem tudunk haladni a korral, und so weiter.

• bzoley

veterán

válasz Dtomka #338 üzenetére

Látod, hogy csak írogatsz olvasás nélkül? Pontosan melyik az a rendszer, amelyikről véleményt alkottam, de nem is használtam. Ugye hogy nem tudsz válaszolni? :)
    Mert a Win8-ra pár hsz-sal korábban írtam, hogy az első nyilvános verziók óta használom. Ja, és már az is baj, ha jót írok róla? Neked semmi sem jó?

King Unique:
    Mégegyszer légyszi, tényleg nem értem a kérdést :)

• bzoley

veterán

válasz Dtomka #336 üzenetére

Gratulálok, megválaszoltad azt, amit nem is kérdeztem :)
    Úgy látszik, még mindig jó emberismerő vagyok, mondjuk ez már az elején kiderült :U

• bzoley

veterán

válasz Dtomka #326 üzenetére

Szerintem te még várni fogsz egy darabig, mert nem csak írogatni kell a bölcsességeket, hanem elolvasni, amit mások írnak. Korábban, más témákban már részleteztem, hogy mi a gondom a metroval. Csak ti annyit tudtatok felfogni belőle, hogy szaracsempe.

King Unique:
    Amit írtam, csak a metroval kapcsolatos, a rendszer tetszik. CP óta hsználom, rövid időre felraktam a Win7-et, mert valami nem stimmelt, de pár nap után visszaraktam a W8-at, mert hiányzott ez-az. Persze csak metro nélkül, és aero glass-szal vagyok hajlandó használni. Utóbbit az ótvar színei miatt.

fordfairlane:
    Ez mondjuk igaz. Annyit javult a helyzet, hogy a Win8 startja teljes egészében haszontalan, Win9-ben már csak a fele:) (gyk:számomra)

• bzoley

veterán

válasz King Unique #317 üzenetére

Itt, és más hasonló témában is többször elhangzott már az a "tudományos tény", hogy akinek "szaracsempe", az ki sem próbálta, nem vette a fáradságot, hogy kipróbálja. Nagyjából erre utalt Dtomka is a rászánt idővel, mintha csak idő kérdése lenne, hogy mindenki megszeresse. az egyik nagy bölcslekedőnek sem jut eszébe, hogy talán más okok, és talán pont a fölöslegesen elfecsérelt idő idő miatt alakult ki mások álláspontja. Ha valakinek valamiért nem tetszik, azon nem segít az idő. Ha nincs más választás elviselni lehet, de az nem egyenlő a szeretettel.
    Rám nyugodtan lehet mutatni, mert csak kíváncsiságból nyomtam meg rajta pár dolgot, de már az első képeken láttam, hogy engem csak hátráltatna, ha használnom kéne. Hosszasan sorolhatnám mi minden zavar benne, és ehhez nem kell vele semennyi időt eltölteni. Viszont ez csak a csempés része. A "modern" ui részét képezi az asztal ablakainak design-ja is, ami számomra szintén idétlenre sikerült, pl. semmivel sem harmonizáló ablak színek sok fölösleges helyet elfoglalva. De ahogy írtad, ez csak szubjektív nemtetszés.
    Nem is szeretek belefolyni az efféle vitákba, sokkal szomorúbb, hogy sok túlművelt hidegburkoló, csak ezt a néhány elcsépelt butaságot tudja puffogtatni. Komoly, értelmes érveket csak kevesen tudnak felhozni, de leginkább ők is kerülik ezeket a témákat. Részemről "szaracsempe", ha már ennyire menő ezt írogatni bizonyos szinten, de nem reklámozom minden sarkon.

De ha már Win9 téma, az új start menünek ugyanúgy nem látom értelmét, legalábbis hülyeségnek tartom, mert a fele ugyanolyan hasontalan számomra, mint a Win8 csempéi.

Dtomka:
    Csak ismételgeted magad, de egyetlen példát nem tudsz felhozni, mutatni. Legalább egy valakit mutass, aki trollok miatt döntött úgy, ahogy. Kitaláltál egy bölcs véleményt, és reklámozod.
    A win8-cal semmi bajom. Én az operációs rendszert operációs rendszernek használom, a körítés, a fölösleges csicsa, a fölösleges elemek, amire semmi szükségem.

• bzoley

veterán

válasz Dtomka #313 üzenetére

Hol a lényeg? Ezek szerint a napi bölcsesség az, hogy ha elég időt töltesz Guantanamo-n, idővel megbarátkozol vele. Remek móka ez az egymásnak tapsolás, csak a saját butaságotokat reklámozzátok vele.
    Elárulom, nem idő kérdése, valószínűleg tetszett neki. Ha valami nem tetszik, vagy nincs értelme, a büdös életben nem fogsz megbarátkozni vele, de miért is tennéd. Lehet folytatni a bölcselkedést.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés