- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Aha.a rajz programok miatt meg a ceruza amit majd meg lehet venni hozzá.
A másik meg a Photoshop programok. Tárhely elég, erő van benne.
Igazából sztem a 12" is elég lett volna, amit ki tapasztaltam a fekvő mód kényelmes ennél a gépnél.
Én sem adtam el az air2-t sőt lehet hogy el sem fogom, a Samu tab s 10.5 ment el pár hete.
Jegyzetek, na pont ezaz ami még egy ok, meg skiccelni ház szerkezeteket, én építész suliba vagyok, és órán a tanár táblás skicceit ugyanúgy lehet erre rajzolni.
Nem tudom hogy van-e vagy lenne e előnye a 3D touch funkciónak itt, én a 6s-Ben sem használom, csak ha eszembe jut, de biztosan lenne hasznos oldala.
Az akksi sztem egész jól bírja, eddig egyszer töltöttem, majd megnézem hogy mennyi a készenléti ideje.
Az air2 az Air után csalódás volt akksiban.
De majd ha lesz cerka, akkor lesz az igazi.
A gépelés pöpec, teljes ékezetes klaviatúra fekvő módban. -
Ed Parker
nagyúr
Két napja próbálom szokni, az Air után nagyon nagy, de tényleg. Picit olyan érzés mintha evőkanál helyett merőkanállal kéne enni
Mivel az appok, oldalak nagy része nincs még optimalizálva erre a méretre, a fekvő tartás, ami nekem bejött.
Így lehet egy oldalon netezni, míg másik oldalon videó, vagy bármi más amit támogat a multitask.
Azt is még szokni kell hogy itt már vannak ékezetes betűk alapból, nem kell nyomva tartani a magánhangzókat.
Sajnos ceruzát nem tudtam még szerezni, szinte mindenhol hiánycikk.
Valami tokot kéne rá vadásznom,mert csupaszon ez is csúszós.
Súlyára nem panaszkodom, ölben tartva nem vészes, kézben tartva azért fél óra után érezni.
A hang sokkal jobb lett, kb 3x hangosabb az air2-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Quadro FX 570 eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest