Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
válasz
tomboy0013 #15 üzenetére
Miért ne ismerném a stockot? Mint írtam, Nexus 5-öt használok. Stock droiddal is használtam, most Pure Nexus rommal. A 2 giga RAM pedig kevés lesz. Nem véletlen, hogy az új telók 3, 4, 6, és lassan 8 giga RAM-mal jönnek ki. 4 fölött felesleges, de annyi már kell manapság. Hozzáteszem, hogy szvsz...
-
metal01
őstag
Valószínű, hogy rohadt drága lesz. Jelenleg egy N5-öt nyúzok és várom már az új Nexusokat, mert megérett a cserére a teló. Bár hozzá kell hogy tegyem, még ma is megállja a helyét az N5.
Az 5X szerintem nem alternatíva még akkor sem, ha olcsóbb lesz. Hardverileg már nem elég. Leginkább a 2 giga RAM. A 6P meg drága még mindig.
Jelenleg a One Plus 3 lehet méltó utódja az N5-nek szvsz. De várjuk meg ezeket a Nexusokat, hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest