- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
"és különösen figyeljünk arra, hogy ne biztosítsunk ismeretleneknek úgynevezett távoli hozzáférési lehetőséget"
Huhh, még szerencse, hogy a végén erre is felhívták az olvasók figyelmét, így már mindenki biztonságbn lesz.
-
T'om állandóan ezen rugózok, de ez inkább cracker, mint hacker, nem?
-
-
aginor
veterán
Ez nettó hülyeség. A büntethetőség alapja mindenkor az elkövetéskor hatályos jogszabályok, és ez igaz az életkorra is, mert nem az ítélet kimondásakor kell valakinek büntethetőnek lennie (ez igaz a beszámíthatóságra is), hanem az elkövetéskor. Jó is lenn, ha ma csinálsz valamit, jövőre törvénybe iktatják a tilalmát aztán jönne a levél, hogy vonulj be börtönbe amiatt, ami nem volt bűncselekmény amikor elkövetted..
-
Corleone33
senior tag
válasz
MasterDeeJay #20 üzenetére
-
Aki már egy keyloggert képes használni az hacker? Kemény.
Akkor én meg kommandós mesterlövész vagyok mert el tudok sütni egy légpuskát. -
nemlehet
őstag
válasz
Corleone33 #17 üzenetére
Amúgy a kréta nem valami ezer éves egyszer már megbukott szoftver leporolt verziója borzasztó pénzekért összetákolva?
-
Rover623
félisten
" Lett volna tehát egy elkövetőnk, ám közben megkaptuk a Kréta-rendszer üzemeltetőitől az IP-címeket."
A kis "zseni"...a VPN-ről ezek szerint azt se tudja, eszik-e vagy isszák! -
Jut eszembe, a Pegasus nem volt ekkora hír... Ott miért nem verték a tamtamot...
-
-
strogov
senior tag
válasz
Foglalt név #7 üzenetére
Lehet, hogy terített 40-100 ulti volt, és akkor volt mit "szálazni".
-
ledgeri
nagyúr
szétszálazniuk #ripkibogozniuk?
-
F.E.K..
senior tag
Szóval a srác tudott használni egy keyloggert, és ezzel megizzasztotta a hatóságokat? Hm... okéééé...
-
strogov
senior tag
válasz
Foglalt név #3 üzenetére
M2, 40-100, ulti.
-
válasz
Foglalt név #3 üzenetére
Két opció.
SD kártya, vagy SSD meghajtó :)
Lehet összevontak ezeket.
-
Foglalt név
addikt
Ha nem vagyok fiatal rendőr, akkor rendben van, ha nem tudom, mi az az "SSD-kártya"?
-
nemlehet
őstag
Kíváncsi vagyok akarnak-e példát statuálni vele.Ha igen akkor majd a törvény teljes szigorával lecsap, de mivel csak 13 éves szerintem meg fogja úszni egy komoly ejnyebejnyével. Bár a bankkártya adatok miatt azért megütheti a bokáját.
Amúgy a leírás alapján szó sincs itt semmiféle internet sötét bugyrairól, ez egy egyszerű "script kiddy" és újra világosan látszik hogy az emberek nem vigyáznak a jelszavaikra és fogalmuk sincs az IT biztonságról.
Az is elég vicces, hogy a vanity empire-nek ami egy minecraft szerver komolyabb biztonsága van mint a Krétának ahol bizalmas adatok vannak fent...
-
A jövő programozója lesz belőle, csak most törik ketté a "karrierjét"...
13 évesen még szőr se nőtt rajtam, nemhogy nekifogjak ilyeneknek, a legkomolyabb produkció a Atari 800XL-en Basicben megírt programbe tett módosítás volt...
Ez meg ennyi idősen netceleb lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Revolut
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest