- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Szóval veszek egy ASUS-t vagy akármi mást elkezdek extrem tunningolni kevesebb eséllyel száll el mint ezek a gigás alaplapok amiket ugyan csak extreme tunningra veszel kb 90%-ban? Aha értem akkor meggyőzött tuti GB-t veszek!
"(#37) Male"
Pedig GB lapom van és nagyon jó eddig semmi hiba ,de lehet most kell váltani! Valaki lenyeli valaki nem ez erről szól sz.tem. Akár ,hogy nyúzzuk egymást! Tény ezek után valaki inkább ASUS-t vagy akármit vesz valaki meg úgy áll hozzá ,hogy áh becsúszott. Majd orvosolják aztán kész!
-
Whysperer
addikt
válasz
#21346560 #19 üzenetére
Emlékszem ASUS-nál , volt valami BIOS alapból túlhajtva volt úgy mintha nem lenne és verte az össze társát a tesztekben! De mondjuk mielőtt beírjátok tudom az csalás féleség ez meg a megbízhatóság! Csak minden cég követ el hibát.
Nekem csak egy bajom van ,hogy egy ilyen lapnál szoftveres megoldás anti tunningra? Engem csak ez bosszant. javítsák ki hibát és cseréljék ki ,de ne ilyen hülyeséggel akarják megoldani mert Nem hiszem ,hogy van olyan vásárló még ,ha nem is atom tunningot ,hogy vesz egy ilyen alaplapot és csak használj a CPU-t. Tudom az a megoldás is fel van kínálva csak nem értem a gazdasági osztály dolgot. Jó gazdaságos votl ,hogy most meg ki kell cserélgetni őket!
-
Whysperer
addikt
Hja gondolj bele nem egy 15 ezer Ft-os alaplapot veszel és még ,ha nem is vagy atom tunningos. tegyük fel mint Én is felhúzom a mostani 2 magosomat ,hogy bírja még kicsit ezzel megnő az élettartalma még mondjuk ivy-ra cserélhetem stb. A lényeg ,hogyha mondjuk egy magam fajta vesz egy ilyen alaplapot akkor lehet pillanatilag jó megoldás az alapóra jel ,de ebbe tuti nem sima procit raknék még én sem és azért csak meghúznám ha lehet. Mind1 Köszi a hírt. Pedig mostanában akartam itt kint vásárolni ,de így meggondolom,hogy várok és majd meglátom. Lehet ASUS lesz! Bár egy hiba nem hiba!
Azt nem lehet tudni ,hogy más alkatrész sérülése esetén arra is kiterjed a cseréjük?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elden Ring
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Óra topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Le Mans Ultimate
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest