- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
Nem tudom....én nem érzem magam márkahűnek. De ami egyszer bevált az nem cserélem le egyhamar. Az egeret írtam már hogy MS Intelli E 4.0. Egyszer volt vele baj a gyerekbetegség jött ki rajta a bal kattintó gomb tönkre ment...egy kis itthoni barkáccsal megoldottam a problémát. A billentyűzetem is MS és egy rossz szavam se lehet rá. Wireless-es és talán ha évente 2szer kell elemet cserélnem benne. Apámnak L-s billentyűzete van na ő átlag 3 havonta cserél elemet, pedig én többet nyúzom a billt. Plusz 5 év alatt nem kopott le egy betű sem de az L-esről majdnem mindegyik 3 év alatt...Mostmár gondolkozok váltáson egér + bill de bill-ből még nem találtam megfelelőt.
-
DaveJr
őstag
Kösz a leírást!
Lehet h megtaláltam a méltó utódott a 6 éves MS intellimouse explorer 4.0-mnak
Nagyon jó egérnek látszik. Az oldalsó gombokra bármilyen parancsot (makrót) rá lehet rakni ugye?
A görgő mennyire mozog szabadod? Itt most a szokásos kis akadozásra gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest