Új hozzászólás Aktív témák
-
chester99
aktív tag
Üdv
Ha most szeretnék egy ilyen telefont és nem szeretnék utazgatni sehová, hogyan és honnan tudom megrendelni a legolcsóbban?
-
válasz ricsike_p20 #42 üzenetére
Én meg 3-al.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
sfdrakex
nagyúr
5el előtted írtam. 😃
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
TunerJoe
senior tag
Ezeket 100% szürkén hozták be.
Tényleg most néztem hogy amúgy írták már.[ Szerkesztve ]
instagram.com/albert__gyorgy
-
ricsike_p20
tag
[link] Román oldal, tele Mate 30 telókkal.
Huawei P8-9-10-20_____ Galaxy S10e,.. S20 FE 5G,.. S21FE - i13mini - i14.
-
törölt tag
Rengeteg pénzt oszt a huawei a maláj fejlesztőknek.
[link] -
Ezen az oldalon minden (új) telefon megvehető nem tudom hogyan csinálják. [link]
Még Casco-t is köthetsz rá.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
sfdrakex
nagyúr
Román webshop árul Mate 30at. Valószínűleg kínából szürke import.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
törölt tag
válasz 7Heads Drago #29 üzenetére
[link] Nagy szerencséjük, hogy csak arcoskodásig jutottak.
-
őstag
válasz beyruth82 #32 üzenetére
Én nem írnám le a Huaweit.
Más gyártók akik próbálkoztak (és ez nagyon fontos szó: próbálkoztak) alternativát csinálni, hát, hogy is mondjam, nem erőltették meg magukat. Nem volt rajtuk kényszer, hogy nincs lazsálás, ezt meg kell csinálni.
De majd meglátjuk. Nekem van időm, a következő telefonom kb. három év múlva lesz esedékes. -
veterán
Szerintem nagyon messzi es képlékeny az még.Más gyártók is próbálkoztak saját rendszerrel és belebuktak.Én jelenleg több esélyt látok arra hogy nem fognakk tudni valódi alternatívát nyújtani európaiak(és mas kontinensen lévők) számára a google helyett és visszaszorulnak kínába teljesen.De ez persze csak az én szubjeltív hasamra ütök és saccolok valamit az eddigiek alapján kategóriába tartozó véleményem.
-
őstag
Ennyi. Ezzel vége a gugli egyeduralmának a világ mobileszközein. Ha ezt a Meizuval csinálják, az visszaszorul kínába, egy LG eltűnne a süllyesztőben. A Huaweinek lesz egy átmeneti csökkenése, amíg megcsinálja a maga guglialternatíváit. Szerintem fel fognak vásárolni olyan appokat amikkel megoldható a levelezés, üzenet, youtube, navi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hosszú sorok kínában a Mate30 megjelenésekor.
[link] -
veterán
Semmi nem jelenik meg az eu-ban( tehát magyarországon sem) addig amíg a tiltás érvényben van hiszen az minden új készülékre ugyan úgy érvényes lesz nem csak a mate 30 családra.Google szolgáltatások nélkül nálunk lényegében véve eladhatatlanok a telefonjaik.Ezért ki sem adják őket amíg nincs egyezség az usával.Semmit sem adnak ki addig.Egyetlen telefont sem!
-
törölt tag
És még újabb hír. Google blokkolja a Mate 30at a Play Store, mint nem biztonságos készülék. A kínai telepítős módszer sem működik. Ezzel egyenlőre ennyi is ennek a modellnek Európában. Forrás: német chip magazin.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
-
veterán
Ez annak is köszönhető hogy Kínában jó nagyot emelkedett az életszínvonal és a bérek az elmúlt 20 év során. Lett egy több mint százmilliós képzett középosztály is akiket már nem lehet fillérekért dolgoztatni.A nagy cégek és gyárak tovább vonulnak hát olyan országokba ahol még milliószámra akad sz@rért-hugyért güriző munkás és az alapvető munkajogok sincsenek biztosítva a számukra.
-
Fred23
nagyúr
Nem gyárt több okostelefont a Samsung Kínában.
A többség valóban pont így gondolkodik.
-
őstag
Fantasztikus eladási darabszámok ezek. De...Bár a cikk nem tesz említést róla, a sikerhez nagyban hozzájárult, hogy a nyitókészleteket 30-40 %-os engedménnyel dobták piacra.
Mate30 561 dollár
Mate39 Pro. 875 dollár -
félisten
Érdekelne, ha lehetne kapni, akár csak rendelésre.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
p2pp
őstag
Mindegy, mert a Youtuben már fennt van egy ideje hogyan is kell rávarázsolni a Google csoportot.
😀😀😀
Viszont telót még nem láttam.
Azt sem tudom egyáltalán kapható e lesz nálunk?
Vagy vhol az Eu-ban?Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Segal
veterán
Ra is rakhato minden ha akarod.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
A képen nem a gyerekek veszik fel a reggeli műszakot a Huawei gyárban?
-
p2pp
őstag
Így is vennék.
Nekem nem gond a Google hiánya.
Van Bing, Outlook, Onedrive, Translator.
Simán megy minden.
Már megszoktam.
A Google után is van élet!!!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Ádám16
addikt
Ha kínai lennék, csak azért is Huawei-t vennék, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest