- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse92
tag
Hát köszi.. ezt én is megtaláltam..de ebből annyit szűrtem le hogy inkább videószerkesztésre, STB-kbe, szánt lemez. igazából ennyire nem is értek angolul, főleg nem ha ennyi szakszó van benne.. ezért kérdeztem hogy milyen negatív tapasztalatom lehet ha rendszerlemezként lesz használva huzamosabb ideig. de erre már megkaptam a választ. és lefogom cserélni hamarosan egy SSD-re
bár eddig csak pozitív tapasztalataim vannak ezzel a merevlemezzel kapcsolatban, de biztos ami biztos.. igazából csak azért vettem ezt mert viszonylag olcsón jutottam hozzá egy hibátlan darabhoz. és gyorsan kellett egy merevlemez mivel az előző mint írtam beadta a kulcsot, és live linux-al netezni nem a legjobb..
-
eclipse92
tag
Köszi mindenkinek a választ!
hát a hozzászólások alapján én akkor beszerzek rendszernek hamarosan egy kisebb ssd-t ( kb 60 gigás rendszernek sztem megfelelő) ez pedig átkerül adatlemeznek.
Igen azért lassabb jóval mint pl a Caviar Black HDD-k.. de ez érthető is , az a "fullos" széria WD-éknél.
De több negatívumot nem vettem észre vele kapcsolatban, használtan került hozzám, van benne 400+nap
de jelenleg is hibátlan állapotnak örvend.Ide azért beteszek, egy teszt képet... lehet csak azért nem érzem lassúnak.. mert az előző Samsung SP2004C sokkal lassabb volt
-
eclipse92
tag
Nyílj meg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest