Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Ittnemaz #40931 üzenetére
Captcha ezt is pont kiszűrhetné szerintem, de ennyire nem vagyok otthon a témában. Viszont nem ez az első ilyen eset sajnos. Én lassan elvesztem a bizalmam teljesen.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Pont azt kell írni, amit írsz, hogy ez nem egy real TN, és, hogy a később rendelt cuccod már régen megérkezett.
99%, hogy megint svájci posta hozza a Band-eket és azért nem jött még meg.
Én is megreklamáltam második e-mail-re írták, hogy mit szeretnék megírtam, hogy újraküldést, mert ajándék (lett volna), annyit kértek, hogy, ha duplán kapom meg, akkor küldjem vissza, vagy fizessem ki a másodikat, amit természetesen meg is teszek, ha megjön mind a kettő. Tegnap már bent volt a TN (Direct Link [Post Nordon belül]) még nem él, de 30 nap alatt ide ér majd szerintem.
Nem mindegy milyen ügyfélszolgálatoshoz kerül a leveled, szerintem ott is vannak szintek, akik elsőre megadhatják a refundot vagy újraküldést, az alacsonyabb beosztásúaknak pedig rá kell kérdezni, tovább kell vinni az ügyet stb.
bednarik
Hát a saját profilomba jelentkeztem be, erre Dimitriy lettem... Szóval érdekes. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Real_Necro #40839 üzenetére
Az Snap Up-os ár, a normál ár $10 felett van.Snap Up-ban se kupont se pontot nem tudsz beváltani, hogy? Mikor közvetlen a Paypalra irányít és minden a gyorsaságon múlik?
Közben látom megoldódott.#40834
Ha mindennap ezt irkálja valaki legyen ez a legnagyobb öröme, ha ti meg begurultok rá, csak azért is csinálni fogja. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Előbb kellett volna "mérgelődnöm", éjszaka feladták a Gearbest-es csomagom.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tboy93 #40815 üzenetére
Számtalan micro USB kábelt vettünk már, és volt aki Lightningot is, ha olyan a Lighntning kábel, mint az USB, akkor nem lesz vele bajod.
zoltan6
Beválthatod, de mire mész vele, ha $7 a töltőfej? Az a kupon amit te mondasz $10-ból enged $5-t, szóval 10-et kell költened egy rendelésen belül, hogy fel tudd használni.
Ehhez hozzáteszel egy ilyet már $10 ebből lejön az $5 és máris kicsit több, mint $5-ért vettél egy 2 portos BW töltőt. (Én $4.99-ért vettem snap upban tavaly.) -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
zoltan6 #40811 üzenetére
Egyféleképpen tudod beváltani a pontot rá, mikor betetted a kosárba a termék vagy rendelés értéken 15%-áig ezen nincs mit variálni. Régebben ajánlott volt, gondolom maradt is az, de én BlitzWolf 2 portost vennék, ha még nem lenne belőle.
tboy93
Ha már BlitzWolf töltő, akkor stílusosan BlitzWolf Lighning kábel? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
coolicool_hu #40792 üzenetére
Ha kihúzod nem pont annyit tekeredik a rögzítési pontok miatt, hogy pont jó szögben áll? Csak ötlet, mert, ha jól rémlik ez nem átforgatható, hanem "patentos" amihez egy kicsit fogatni kell minden szegmensen egy kicsit így a vége pont jó felé állhat.
Más:
Gearbest 01.25-i rendelés még mindig Processing erre mikor érdemes reklamálni vagy érdemes egyáltalán? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #40695 üzenetére
Csak 1000 hozzászólással ezelőtt írtam róla.
Utolsó újraküldésemre már nem kaptam TN-t BG-től, ma lezongoráztam a Mi Band-et újraküldik, ha azt feladják kíváncsi leszek lesz-e TN.#40701
Ha a rendelésednél még az első feladás dátuma van, akkor még nem adták fel újra.#40711
Az egy sima csomagazonosító az ő belső rendszerükben.Jut eszembe én a mai napig nem kaptam OTG adaptert Zapalsról, jó, hogy itt meg mindenki 2-t kapott.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Még egy előrendelhető BlitzWolf lámpa:
BlitzWolf® BW-LT4 5V 1A 2W Portable Multifunction Magnetic LED Camping Light 4-Level Dimmable Brightness Led Tent Camping Lamp SOS Emergency Flash Light -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Donki Hóte #40675 üzenetére
Nem segített a kék "Sugru".
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
andrisbandi #40656 üzenetére
Amire válaszoltál előtte lévő hozzászólásban leírtam, hogy kellett volna, de nem kaptam. Körömmel, és nagyon nehezen, de ki tudtam szedni. Innentől a G3-at csak azzal lehet tölteni, ki nem szenvedem még egyszer.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Megjött Tinydeal-ről a mágneses micro USB kábel, a kábel része talán jó, mert világít a LED, de sajnos nem tölt semmilyen eszközt, most járhatok ez után is. 5 mm-est rendeltem és kilóg a G3-ból és G Pad 8.3-ból is.
Ja és:
"1 x Pry Plate(Free Gift)"
Ez elvileg a kiszedő szerszám na ez sem volt a csomagban. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Jó ez a lottó, de azért nem megyek el kaparósért a postára...
Jan. 27 2016 06:40 AM Points gained by lottery +22
Jan. 27 2016 06:40 AM Points gained by lottery +55
A harmadik persze nullázás lett. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
cris78 #40587 üzenetére
Nem hinném, hogy megjön a héten, ezek megint elkeveredtek, mint a Xiaomi lámpák, 2 hónap alsó hangon feladástól számítva, szerintem. Szóval írd meg nekik, hogy mit szeretnél. (Szerintem refund, ha nem sürgős vagy életbevágó, és ha megjön akkor visszafizeted, mert ha megjön mind a kettő, akkor a másodikat is illik kifizetni és, ha nem akciós áron fizeted vagy kuponozott áron, akkor már nem a legjobb.)
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Tomi0703 #40581 üzenetére
Fasza... Akkor megint én szívom meg és én voltam az akinek már nem raktáron lévő árút adtak el "akciós" áron. Én is
(tegnap)tegnapelőtt (01.25) rendeltem és még nem adták fel.Kép: elvileg minden rendelésről tesznek fel, minősége nem a legjobb, de általában nagy felbontású kép.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Egy kis előrendelési újdonság Banggoodról.
2 töltő a REXAM-tól:
Original Remax Beetle Dual USB 2.4A Charger For Cellphone Tablet Powerbank
Original Remax Eva Lovely Dual USB 2.4A Charger For Cellphone Tablet Powerbank
Sajnos egyik sem EU szabványos, de egy 100 Ft-os átalakítóval probléma mentes lehet.Új lámpa, BlitzWolf nagyon ráment erre a lámpa vonalra is:
BlitzWolf® BW-LT2 Balance LED Table Lamp Touch Dimming Rechargeable Reading Light for Bedside Study2 10.000 mAh-ás Powerbank:
Cooostar PURIDEA S1 10000mAh DC5V 2.4A Power Power With Rechargeable Cable
USAMS 10000mAh DC5V 2.1A Dual Output Ports Power BankVégül, de nem utolsó sorban egy Gorillapod utánzat:
Original Fotopro RM-100 Universal Octopus Tripod Holder BracketSilent!
Ja, $5 inkább, még jó, hogy megrendeltem tegnap. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Tegnap $5 a Xiaomi egérpad ma már 11 fölött van? Az igen, kicsit bedrágított a Gearbest.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Írj nekik egy e-mailt vagy live chat-en kérdezz rá. Pontot szerintem nem adnak vissza ilyen esetben, főleg, hogy önszántadból mondod vissza a rendelést.
Laca1212
Senki nem mondta, hogy szent vagyok, hiába próbálsz itt alacsonyítani, teljesen más a felfogásunk, nem baj, nem miattam fogják elvenni a Magyarországra postázás opciót az biztos.tahepa
Olvastam a véleményed, nyugodtan írd le, teljesen igazad van/volt.cris78
Ez megint az új rendszer miatt lehet, jó kérdés, én rákérdeznék, meg mi az a Back order, ilyet sem láttam még, lehet írni fognak, hogy, hogyan szeretnéd, megvárod egybe, vagy adják fel külön, de ez csak tipp. Én rákérdeznék az fix, főleg a saját rendelésemből kiindulva. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
#04441088 #40440 üzenetére
Érdekes módon nekem a 3 db sziamóni LED lámpát szó nélkül újra küldték, a 2 BW kábelt szó nélkül újraküldték (mind a kettőt TN-nel) és a bicós maszkot is újraküldték. (Ez az utóbbi 2 hónapban kb.) Azért az, hogy bekamuzod, hogy nem jött meg, de nyilvános fórumra is teszel róla képet és az, hogy kicsit akadozik az ügyfélszolgálat szerintem teljesen más. Ja és semmi érvet nem hoztál fel, csak 2-3 hónap? Mi volt? Több (száz)ezer csomagot adnak fel szerintem heti szinten vagy akár napi szinten is, aki nem dolgozik nem hibázik... És nyilván az ügyfélszolgálatosok között is van ilyen is olyan is... Hangulatemberek stb. Na mindegy, attól még szerintem nem etikus, és remélem nem fogják megunni az ilyeneket és letiltani minket, mert már sok helyről sikerült kiiktatni a magyarokat ilyesmivel.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
ittakary #40425 üzenetére
Hogy mindig hazudozni akar mindenki, eldobom az agyam. Írsz nekik, (lehet vissza sem kell küldeni) [gondolom kibontós videó nincs] feladnak egyet nyomkövetéssel, de valószínűleg vissza kell küldened.
cris78
Az érdekes, mert én rendeltem 2 BW kábelt előrendelésben + egy sálat, a sál megjött a BW kábel függőben. Nekem szétszedte automatikusan. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Silent77 #40402 üzenetére
Köszi mindenkinek, nem várok a feketére!
Rendeltem egy kéket, meg egy lufit is, meg beváltottam majdnem 1.5$-nyi pontot.Ez a 2 hét már szimpatikusabb meg 17 nap, mint az 50+.
cris78
Lassan írni kellene ja, én is ezen agyalok. Külön küldik, külön rendelési szám alatt is fut mind a "két" rendelés. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Predator2 #40323 üzenetére
Ehhez kell még egy stick:
" Compatible with HSPA + HSPA/EVDO/TD-SCDMA including more than 400 kinds of popular USB 3g modems all over the world, dial number automatically without any manual setting."És ott a kompatibilitási lista a leírásban. Ezért csak "router" van a nevében és nem "modem".
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Retractable Badge holder v. Badge helyett key
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
kimista #40275 üzenetére
Annyit tudsz te is, mint mi...
"Our EU direct is currently undergoing upgrades to improve efficiency and processing speed.
During this time our EU direct will be closed and we recommend you order from our CN direct.
We are expecting the upgrade to take around 2 weeks.
We apologize for this inconvenience and aim to be operating our EU direct again shortly.
Please contact us if you have further questions or would like further information abut this upgrade."
http://www.banggood.com/index.php?com=other&t=euUpgradeNoticEz került ki kb. 1 hete. (Pontosabban 01.15-én zárták le elvileg az eu direct-et.)
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Mióta megvettem a zöld lézert Banggood-ról, azóta ezt ajánlgatja 20 ezer forintért:
Blue Light Laser Sword -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Tomi0703 #40246 üzenetére
Azt írtad, hogy akkor sem volt, mikor megrendelted, na már most, ha 6-9 nap a restock, amit te írtál, akkor nagyjából most adnák fel, ha jól értem, ők várták a szállítmányt, nem jött meg, gondolom érdeklődtek, azok meg csúszásban vannak és Kínában nem sokára jön egy 1 hét ünnep, akkor pedig senki nem szállít senkinek kb. így mivel megkapta, hogy előtte valószínűleg a szállító már nem ad nekik abból a termékből írt neked, hogy gáz van, te választhattál más színt ennyi. Sajnos ez így megy, ha stock lett volna a termék, akkor már más a dolog. De ez csak az én meglátásom.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Pttypang #40236 üzenetére
OMG, 10 mA fizikai, azok eBay-es kábelek? Mert annál még a gyári is jobbat nyom.
Akkor sry, azt hittem, hogy szoftver, ugyanis nekem is valaki javaslatára én is próbáltam a szoftverest (hogy minek ne kérdezd, mikor van mérőm), és folyamat akármilyen töltővel rámértem akármilyen kábellel 10 mA holott töltött, mint a bolond, van valami csel a G3-nál ami miatt fals infókat ad.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Pttypang #40233 üzenetére
Az a 10 mA fogadjunk programmal mért érték és pont, hogy a G3 nem jól adja vissza, így dobtátok volna ki az akár jó kábeleket is. Ezért kell a fizikai mérő. Ha szeretnéd csinálok egy képet fizikai mérő vs. szoftver (G3-am van), mondd, hogy melyik mérőprogram a szimpatikus számodra.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tboy93 #40202 üzenetére
De az eladón is, érdekes módon egyik másik borítékon sem láttam még bélyeget Kínából, csak amit Sincerity adott fel, ő nem azt a fajta küldést használja, amit a többiek, nem véletlen jöhetnek meg pendrive-ok simán 5-7 munkanap (!) alatt...
Ja igen, sehol nem vagyok "részvényes" vagy bennfentes, nekem mindegy hol veszi meg, csak a tisztánlátás végett írom, amit.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
andrisbandi #40199 üzenetére
(Sincerity sem dolgozik 10-14 napnál hosszabb idővel és az ő cuccai is eredetiek.)
Szerk.: Ez félig neked félig pedig tboy93-nak ment volna.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Outlander #40157 üzenetére
Segítek: https://www.youtube.com/watch?v=9J7GpVQCfms
Szerk.: Ez off.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Banggood-on a SnapUp-ot kicsit feltöltötték, hát szerintem nincsenek (egyelőre) végtelenül jó deal-ek, de hátha időközben...
Előrendelésbe pedig bekerült egy távirányítós robot a "gyereknek" szigorúan, hogy utána a fater játszhasson vele.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Joker88 #40059 üzenetére
Mivel Gearbest sokaknál kiverte a biztosítékot, pár alternatíva BG-on.
RBJ
Igen, az alján van egy "kupak", amit ha kiszedsz ki tudod venni a lóvét. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Banggood-on egy új drón a Walkerától F210 nem egy kezdő járgánynak néz ki, illetve egy drágább füles, amire előrendelési kedvezmény is igénybe vehető (darabszám korlátos).
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
wentworth #39965 üzenetére
A csatlakozó nem a fordíthatóság miatt halt meg, hanem mert nem ért neki a hátuljának és feszült (na már most ezt kb. fél perc alatt egy kis gumi odaragasztásával lehet kompenzálni, hogy jó szögben álljon) szóval attól meg fordított kábel nem hinném, hogy baja lesz a csatlakozónak, különben nem lennének ilyen kábelek, nem a BW az első a Prolink-ne már kitudja mióta van ilyen kábele...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Dinter #39943 üzenetére
Biztos vagy te ebben? Nekem a svéd TN-em ezután a bejegyzés után 12 nappal kézben volt.
28/12/15 18:31 Item received for processing
29/12/15 15:00 Item pre-advice received
08/01/16 01:44 Order departed on flight from origin
14/01/16 07:18 Order departed from sorting hub
16/01/16 17:45 Order awaiting customs clearance
19/01/16 09:39 Order customs cleared and lodged with localdelivery agent
20/01/16 10:43 Order deliveredMi alapján írod ez a 1.5 hetet? Tapasztalat?
cris78
Nekem meg eBay van "belassulva" nem a BG. -
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
trebrona #39926 üzenetére
Dec. 23-án újraküldött maszkom ma megjött. Szóval tuti megint svájci posta hozza a Band-et és lesz 60 nap, mire ideér, nekem amiben aksi volt, azt svájci posta hozta pl. BW F1 hangszóró.
Hatii
"Kiteszed a polcra" és ez lesz az első cucc, amire rányúlnak, hidd el, egyszerűbb, ha veszel valami kis pendrive-ot és nem mutogatod. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dragon1993 #39905 üzenetére
Neve felett ott van amit írtam, szóval ja. Meg kell rendelni, ha gáz van vele, akkor meg levajazod vele.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dragon1993 #39900 üzenetére
Ha eBay-ről veszed, akkor Top Rated Sellertől vedd, azzal talán nem lesz baj, vagy, ha lesz is legalább el tudod intézni az ügyet.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
musli26 #39840 üzenetére
Vásárlás után írsz egy véleményt +10 pont teszel fel képet vagy videót az meg azt hiszem +40 pont.
Devil Smile
Ez elég gyanús... Nem ugyanaz az e-mail mégis be tudtak lépni, a BG sehol nem tárolja a PP címed úgy, hogy azt bejelentkezés után lehessen látni, szóval ott más lesz. E-mail címedet szerezték meg és hozzátartozó jelszót és azon keresztül mentek, vagy a gépeden van valami... -
DJ. Ru$y
nagyúr
Megjött az újraküldött 3 db olcsón Xiaomi USB-s lámpa svéd postával dec. 28-as feladás és ma hozta a postás. Szóval nem minden svéd postás csomag 60 nap felett fut. (TN-es csomag volt ráadásul, ami elvileg lassabb.)
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Snap Up fejlécben nektek is egy világító talpú cipő van kirakva?!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
pityu8 #39682 üzenetére
Szimplán rossz napod van. Raktárak néha bezárnak, néha kinyitnak, lehet költöznek, akár másik országba stb. Fly akármit nem tudom miért kevered ide, minden rendelésemhez odaírja BG-nál, kamu TN-re gondolsz, azt meg simán írnak eBay-en is... Pl. MP02506292XSG
Annyit írt, hogy a reptéren van (a feladó országban) már ezer éve át is vettem.Snap Up meg már volt ilyen, hogy csak telefonok voltak... HomTom meg Umi, szóval ezen se kell meglepődni.
Jedi erőd ma cserbenhagyott.
Vertigo18
Hiányzik egy fontos dolog erről a CB-ról a "kapcsoló". -
DJ. Ru$y
nagyúr
Új Preorder termékek Banggood-on:
Még egy kemping lámpa, Powerbank funkcióval, BlitzWolf® BW-LT5 IP68 Waterproof LED Lamp Light 2600mAh Powerbank, valamint egy szellőzőre tehető tartó, a Rock-tól Original Rock Adjustable Car Holder Bracket.
Már tegnap is akartam kérdezni, hogy zavarnak-e valakit az ilyen Preorder "jelző" hozzászólások, mert, ha igen szóljatok nyugodtan és befejezem, de hátha valaki kedvet kap valamihez.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
wwenigma #39678 üzenetére
2 betű 9 szám 2 betű az nem flytexpress feltétlen.
Csak figyeld meg ezt, ez élő TN:pockhome
Küldd el a TN-t, vagy itt írd meg, vagy jöhet privátban.wwenigma
Azt akartam írni, hogy nem feltétlen kamu, de igazad van. Csak mondom, hogy nekem a kínai postás TN-hez is Flytexpress van írva, nem jelent semmit. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
pockhome #39594 üzenetére
Milyen TN? 2 betű 9 szám 2 betű? Az elkezd élni pár nap után, ha sok betű sok szám felállásban van, akkor az egy generált TN ne is várj tőle semmit.
choco01
Folyamatosan mSata-t írsz a sima SATA csatlakozásra miért? Nem ugyanaz a kettő... (Jobbra mSATA, balra és középen sima SATA ilyenre kell neked átalakító az ODD-hez.) -
DJ. Ru$y
nagyúr
Új előrendelhető cuccok Banggood-on:
BlitzWolf® BW-LT3 Multifunction LED Magnet Light elég jó kis lámpának néz ki, és az a $7 nem is vészes ár előrendelésben az első 20-nak.
Korábban linkelt előrendelhető BW micro USB kábel Apple-ös megfelelője:
[Apple MFI Certified] BlitzWolf® Lightning To USB -
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
w.miki #39477 üzenetére
Igen, a visszaállítás az pendrive-ok esetén járható út csak, azt kicsit könnyebb szétszedni, mint egy microSD kártyát, igen ezt nem írtam, hogy a cikk pendrive-okról szólt, ott meg a chipen vannak a "pontos adatok". De igen, úgy van, ahogy írod.
atees
Nem éppen olcsó.... T-Shirt Fold Board -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Vertigo18 #39475 üzenetére
Nem fizikailag, hanem szoftveresen hackelik, ezért a chipnek semmi baja nem lehet. Volt erről már hosszabb írás valahol egy kicsit mélyebben belenyúlós programmal simán át lehet írni, hogy csak 8 GB-t lásson ténylegesen max formázásra is.
(Ehhez szét kell szedni és a chipen lévő adatok alapján megadni bizonyos értékeket.)
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Beni2360 #39460 üzenetére
Azt én értem, és nyilván, ha 8 GB alatt használod, akkor olyan, mint egy 8 GB-os kártya, de, ha túl lövöd, akkor már az első 8 GB-ot sem feltétlen engedi visszaolvasni. Nem is ezt mondom, hanem a tesztben látod a hibákat, akkor meg is szakíthatod, ha már nem tud vele mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2025.07.19. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest