- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
Batlefront 2 nagyon várós
1-el is megjelenés óta játszom, és még mindig nem unom
persze lehet azért, mert nagy star wars fan vagyok -
hitvanyalak
senior tag
válasz
PrometheusX #17 üzenetére
Persze! Én is
De merjünk nagyot álmodni
Azt sem bánnám ha Jedi Outcast 3 jönne, vagy a Battlefront 2-.ben legalább egy kicsit lehetne néha Erő használóval lenni az egyjátékosban is. -
PrometheusX
aktív tag
válasz
hitvanyalak #11 üzenetére
KOTOR III jó lenne, de sajnos ott van a SWtOR a háttérben, ahogy myckey kolléga is írta (szóval az nem esélyes szvsz).
Én akár egy normális Battlefront 2-nek is örülnék (főleg single player résszel, rendesen kidolgozott sztorival).
-
myckey
veterán
Látom van itt mindenféle kívánság. JObbnál jobbak!
MoH, Dead Space, KOTOR III.....( mondjuk a kotorrol már lemondtam, ugye ott a SW TOR )
Need for Speed pedig már régóta nem az, ami nekem jó volt.
A háromból bármelyikkel kiegyeznék.
-
PrometheusX
aktív tag
Valóban, nagyon nehéz lenne visszahozni a régi NFS-ek élményét (főként Underground 1-2 + Most Wanted játékokét). Plusz nem hiszem hogy jól sikerülne a reboot (főleg ha megnézünk néhány játékot, pl. Bioshock Remastered).
Pedig szemény szerint örülnék egy jó NFS rebootnak, ami a régi NFS-ekre támaszkodik.Csak sajnos tudom (mint ahogy Te is), ez nem ilyen egyszerű dolog és valószínűleg nem sülne jó ki a dologból.
-
Deck
titán
válasz
hitvanyalak #11 üzenetére
De jó is lenne..
-
hitvanyalak
senior tag
Vagy egy KOTOR III-nak... ó de szép lenne.
-
batman91
őstag
válasz
- = Zk = - #2 üzenetére
Az biztos, főleg hogy nem zárták le a történetet. De egy új Medal of Honor bejelentésnek is örülnék.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Goldberg03 #5 üzenetére
Én a klasszik horroroktól nagyon félek, ezért bár mindegyikkel sokat játszottam, de a harmadik nekem pont bejött, főleg a fegyverek alakítgatása miatt. De teljesen megértem, hogy az első után húzza mindenki a száját.
-
törölt tag
A Battlefront 2-től pont, hogy elég sokat lehet várni. Eleve az, hogy végre jön egy sztori alapú SW játék elég nagy dolognak számít. Másrészt a MP-t érintő változások/bővítések az érákat illetően szintén sokakat foglalkoztatnak. Főleg, hogy meglépik e a prequel vagy legalább Clone Wars contentet.
Mondjuk biztos nem csak ennyi lesz, egy C&C vagy Dragon Age bejelentésnek örülnék a legjobban.
-
Raysen623
addikt
Egy újabb NFS-től ugye semmit nem tudunk már elvárni és ez még a jobbik eset. Egy ilyen után viszont mit várhatunk el egy mégújabb DS-től vagy Battlefront 2-től? Tényleg csak ennyire futja a nagy és kib@szott ea-nak abból a hatalmas kötlségvetéséből, amiből elkezdtek pár éve különcködni a kiállításokon is?
-
cheatergs
senior tag
válasz
- = Zk = - #2 üzenetére
Ha a 3-ast meg nem történtnek tekintik egy leendő folytatásban, és visszatérnek a 2-höz v legalább az 1-hez, akk van értelme leporolni a címet.
-
shiftac
aktív tag
Nem várok semmit az új Need for Speedtől, nem fogják már sosem visszahozni az Underground 2 és Most Wanted (2005) színvonalat.
-
- = Zk = -
félisten
hááát, igen... egy Dead Space nagyon de nagyon húúú... <3
-
hitvanyalak
senior tag
A Battlefront 2-ről remélem sok infó+videó jön majd. Nagyon érdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest