Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz
maszekember #83 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ez is csak a te véleményed, ami nem feltétlenül így van és nem mindenki gondolja így.
-
KovátsAti
csendes tag
válasz
maszekember #81 üzenetére
Ha neked ennyi jött át a sztoriból és a játékból az a te problémád, nem a sztorié.
Füttyögni meg Geralt is tud. Ráadásul az a degenerált ló még Skellige-re is képes átúszni.. Bezzeg ha én megpróbáltam vele vízbe menni..
-
KovátsAti
csendes tag
válasz
maszekember #71 üzenetére
Ha a sztorit képes vagy mélyebben és nyitottabban befogadni, nem olyan rossz, mint amilyennek beállítják.
-
sqpp
őstag
válasz
maszekember #72 üzenetére
Ez mind szép és jó. A Fallout 1 -2 részénél dolgozott ez a srác, végül jött Todd a 3. részével, amit a mai napig sokan szeretnek.
Én nem sokat játszottam a 1-2 vel, de asszem pontrendszeres a haladás is benne.
Mindenesetre a széria közti részeket hasonlítani sem lehet. Valakinek az 1 & 2 tetszett, aztán van akinek a 3, van akinek a New Vegas és van akinek a 4 is.
Nekem speciel mind. A részeket egyébként alapból hasonlítani sem lehet, de ez nem meglepő, mivel kb mindnél más dolgozott, a 3-4 kivételével.
Azt is nefelejtsük el, hogy manapság, a legtöbb ember nem akar gondolkodni sem, értem én mire célzol én is jobban bírom a Morrowindot, ahol még nem mutatja a map, hogy hová menj. De ettől függetlenül az új részek sem rosszak, azok is királyak, csupán manapság nagy a sötétség.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
> Sokan nem veszik észre, de a Bethesda ugyan az a copy paste, franchise herélő, játékosokat hülyének néző corporate fejlesztő lett, mint a Ubi vagy az EA...
De, amig szorakoztat es kikapcsol egy-egy produktumuk, addig nem is lesz valtozas, mert ennyi eleg sok embernek. Akinek nem eleg, az vagy lesz*rja es keres mast (van alternativa), vagy gyomorfekelyig idegesiti magat minden kapcsolodo bejelentes es hir komment szekciojaban
Mindketto jarhato ut, egyeni dontes kerdese.
Valtozni nem fog a dolog, a regi komplex rendszer nem fog visszaterni. Sot...
-
gyimger
őstag
válasz
Hát szomorú. Eljutottunk a morális problémák megoldásától odáig, hogy egy shoot 'em up lett belőle. És ebben a "spinoff" részben még annyi történetre sem kell számítani, mint a negyedikben, mert itt "talált" küldetések lesznek, meg "daily eventek". Lesz PvP, bokáig járunk a lootban, lesz építkezés...
Ez a széria halott. -
Dyingsoul
veterán
válasz
Ez a megközelítés még mindig megvan a játékok felé a fejlesztőktől, de csak az indié berkekben. Ezért is szeretem az indié játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest