- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz
Dyingsoul #31 üzenetére
Rinyál mindenki, mintha innentől kezdve Online lenne a Fallout és úgy vannak, hogy ők abbahagyják a Falloutot, de oda sem figyeltek. Ez egy külön rész, ami Online, ennyi. Ettől ugyan úgy lesz Fallout 5 a TES6 után, nem tudom mi ezen olyan bonyolult...
Különben is gyors lett volna a Fallout 4 és DLCi után egy full új rész.
-
bunfi
őstag
válasz
Dyingsoul #28 üzenetére
Belinkeltem a videót. Nyugodtan nézd meg.
(#29) Kisgépkezelő
Leírtam az idézetet, hogy ők hogyan gondolkodnak. Ők azt akarják, hogy a pvp része legyen a játéknak, függetlenül attól, hogy te, mint vásárló, szeretnéd-e. Tizen-huszonpár játékost szerverenként pedig abszolút nem neveznék MMO-nak.Emellett megemlítették, hogy lehet költözködni más szerverre ismerősökhöz. Namost ha teszemazt lesznek kezdő szerverek és te, mint "full-gear" csatlakozol a kezdő ismerősödhöz egy olyan szerverre, ahol kezdők vannak leginkább, akkor az jó lesz vajon a többi kezdőnek?
Elmondta Todd bácsi (Mr. Just Works), hogy nagyon béta lesz, nagyon tesztelnék, hogy mi hogy működik. De amit szét lehet griefelni, azt szét is fogják. The Division. GTA: O. CS:GO smurf. Köszönöm én a Fallout élményemet nem így képzelem el, még ha szerintük most kurvára ez a trend.
A hozzáértés címszó alatt pedig elég csak a Destiny 2-re gondolni. Ahol konkrétan még az első részhez képest is sikerült vérlázítóan degeneráltan kiadni. A Bethesda sem garancia semmire, lásd. párbeszédopciók és történet a 4-ben.
-
bunfi
őstag
válasz
Dyingsoul #22 üzenetére
Viszont ott a solo opció, lehet táposodni akár egyedül is és becsatlakozni később ha megerősödünk, de remélem lehet majd csak barátokkal játszani, idegenek nélkül.
A solo opció annyit jelent, hogy nincsenek emberek veled egy csapatban, a szerveren ugyanúgy vannak játékosok. Nem, a custom moddolt sessionök (ha lesz egyáltalán ilyen; plusz mégis milyen modokat engednek majd egy online keretű játékban az számomra nagy kérdés) megérkezéséig ugyanúgy a szerencsére van bízva, hogy normális emberekkel vagy nyomorult szemétládákkal kerültél egy szerverre. Ott van régóta a játékok dobozain (már ha van nekik), hogy Game Experience May Change During Online Play . De biztos, csak én vagyok idejétmúlt hülye, hogy nem szeretem a vagy szivatnak vagy nem tényállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest