- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Uram atyám miket írtok ti itt?! Csak azért szar egy játék mert nem úgy folytatják ahogy az nektek tetszik?! Emberek.
Én NEM játszottam az elődökkel, mert inkább FPS párti vagyok. Ez alapján nekem bejövős.
Nem gondoljátok, hogy csak egy ellenfél lesz. Uram Isten, csak fogom a fejem, hogy hogy tudtok egy másfél perces trailer alapján így asztalt verni.Amúgy itt egy amerikai vlogger aki készített egy villáminterjút az egyik készítővel. Angolosok előnyben. (a körítést nem gond ha nem érted, van egy stílusa a srácnak, de nem is az a lényeg) : [link]
Valamint ahogy Johnny Cage fórumtárs is írta, a 2k készíti, akitől én még nem láttam szar játékot.
-
Ren Hoek
veterán
Apocalypse-ot is eltalálták nagyon... Sokáig toltam 1-el, és eleinte lenéztem a 3-at.. de aztán rákaptam nagyon, és iszonyatosan megszerettem az összetettsége és a részletekbe menő kidolgozottsága miatt. Kicsit parás egy játék volt
én féltem amikor végigkellett menni egy házon, és még mindig nem volt vége, mert valahol egy brainsucker elbújt.
Mellesleg brainsucker ellen a legjobb védekezés az volt, ha lefeküdtél a földre a katonákkal és csak néhánnyal mentél előre. Akkor a brainsucker elájult és nem tudta megenni az agyát a katonának.
Rohadt életbe, most előszedem megint ezt a játékot! Mai napig A játéknak hívom csak...
-
errorcode06
őstag
4 szóval jellemezném ezt a gammát : wat iz disz sit ?
ebből már nem jönnek ki jól...
-
válasz
Johnny Cage #14 üzenetére
A kedvedért eltekintek az Xcom név megerőszakításától, de akkor se tűnik világbajnoknak.
-
Baboon
senior tag
Mi ez a szar?
Teljesen kiakasztottak!!! Legyen FPS oké leszarom, legyen ilyen gagyi félig rajzfilm félig real grafika, nem érdekel. De mi a picsa az a paca? Melyik X-com.ban láttak ilyet? Ha lőni kell x-comban vmire az legyen kígyó ember meg muton...
Ezt a játékot még most parkoló pályára kell tenni -
Ren Hoek
veterán
A csávó maga is úgy néz ki mint egy Muton... A faterja biztos az volt
Kár a játékért... Bár lehet jól is elsülhet, de eléggé gagyi szaga van.
X-Com Apocalypse volt talán a legnagyobb kedvencem az összes játék közül. Összetettségben, hangulatban ver minden mai gémet nálam a kategóriában.
-
Johnny Cage
addikt
itt van egyébként a rendes teaser: [link]
-
Johnny Cage
addikt
"a pacák önmagukban qrva unalmasak lesznek egy idő után, ha nincsenek másféle ellenfelek is"
de senki sem mondta, hogy nem lesznek másféle ellenfelek is. come on people, még csak 1 percnyi teaser-t láttunk valamiből, ami még kész sincs. mindenesetre a koncepció - számomra - rendkívül izgalmas. men in black / x-files / ghostbusters valamint inváziós és zombifilmek egyvelege... zseniális! és a 2K Marine dolgozik rajta (=> Bioshock), ez rossz játék egyszerűen nem lehet..
-
Janika!2
aktív tag
Odab@sz....
-
L3zl13
nagyúr
Szivesen megkérdezném az alkotóktól, hogy játszottak-e valaha az eredeti UFO/XCommal, és ha igen (amiben kételkedem) akkor mégis hogyan sikerült ezt kihozni belőle?
A névtől eltekintve: A környezet/kor legalább nem a szokványos. Akár jó is lehetne, de a pacák önmagukban qrva unalmasak lesznek egy idő után, ha nincsenek másféle ellenfelek is.
-
Johnny Cage
addikt
megőrültetek?? ez a ghostbusters és az 50-es évek inváziós filmjeinek házassága! a létező legjobb koncepció egy lövöldözős FPS-hez! kit érdekel, hogy semmi köze az eredeti ufóhoz.. én már most megvettem.
-
Antibazsi
aktív tag
Hang nélkül néztem a videót, nekem a story-ból ennyi jött le:
A Mexikói-öböl olajszennyezése miatt létrejött mutánsok visszamennek a múltba bosszút állni...a felrobbant olajfúrótorony vezető mérnökének édesanyja a fő célpont...javítsatok ki ha tévedek. -
Def26
félisten
Nekem nagyon tetszik.
-
boeing
őstag
Legenda vissza tér,cool.
-
dfdfdf
őstag
de sajnálom az ufo2 öt kellene új graffal kiadni bár a régi is tökéletes!!!!
-
Findzs
addikt
nekem alapjában véve tetszik
legalább már nem humanoid formájú alienekkel kell viaskodnunk
úgy látom a 2k games valamiért nagyon szinpatizál a 1900 -as évek elejével
a bioshock is ilyen hangulatu volt -
marcus.fenix
aktív tag
Erős bukta lesz, mert még shooternek is ratyi, ez már ebből a videóból is látszik.
-
M3Ny3'T
senior tag
-
Ezt már figyelgettem az E3 alatt is. Az XCOM név megerőszakolása.
Adnák ki az első részt mai köntösben inkább...
Nem kell az ilyen lövős marhaság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest