- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
Ez gáz, ebből semmi nem derül ki
-
Psych0
őstag
fociszimulátornál meg stadionban kell játszani. tomb raidert meg rendezvénycsarnokban.
-
L3zl13
nagyúr
Igen, ez egy érdekes dolog. A kéztartásoddal vezérled a kardot, a játékban Vader ellentart neked, de a valóságban nyilván nincs semmi ami akadályozna, hogy továbbvidd.
Mi van ha te simán tolod tovább? Leszkanderozod Vadert a játékban? Vagy a kard ott marad a játékban, ahol Vader ellentart, te meg már a földig hajoltál? Ilyenkor mi van ha újra felegyenesedsz és ezzel visszahúzod a kardot? A játékban lévő helyzet eléréséig egyszerűen nem foglalkozik vele a játék, vagy már a földtől kiindulva olyan mintha hátrálnál?
-
용 Bob
senior tag
Elképzelem hogy szédül majd a sok paraszt a 3D TV meg a kinect előtt
-
h-yle
addikt
Nem fake. Most néztem meg LIVE-on az új InsideXBOX epizódot, amiben a Kinectes bemutatkozó showról van összeállítás, abból lett kivágva (esetleg valami technoparaszt megint felvette kamerával a TV-t).
Az meg egy előre megrendezett, megírt, koreografált show volt, szóval hogy ott mi volt élő (semmi), meg mi nem az tökmind1, nem az alapján kell megítélni a perifériát.
-
Dani811
aktív tag
Akkor lehet hogy a Natal, pardon, Kinect, csak egy szépen megcsinált tömör műanyag doboz amit jópénzért eladnak? Attól hogy van egy PS3-mam még nem vagyok Sony fanboy
-
Psych0
őstag
ha nem is sietné el, akkor is kamunak látszana, mert ellentart dartvédernek.
-
AXisBOLD
addikt
ha ez nem fake, akkor az nagyon gáz a Microsoftra nézve.
-
Thome
veterán
Szerintem baromi fake, már maga a "felvétel".
-
Akos96
senior tag
Ekkora kamut. Egy videó előtt kardozik a semmivel. Jobbat nem tudnak?
-
h-yle
addikt
Akkor fogdosom a semmit? Meg ellentartok a semminek? És gesztikulálok a semmibe?
Már csak azért is venni fogok egy ilyen szart, mert el nem tudom képzeni, hogy ennek bármi értelme legyen.
-
RexpecT
addikt
Nah ez a 12mp-nél lévő dolog azért elég gáz...
-
Gomez86
őstag
Hát érdekes... De hogy fogják megoldani a force feedback-et?
Vagy másik irányból megközelítve, dart vader hogy fog ellenttartani nekem, a kép másik végén állok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Videó stream letöltése
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest