Új hozzászólás Aktív témák
-
Imbó
csendes tag
Igen az biztos hogy nem jó fűzni a boxól a koaxot. Én mindig rakok vagy 1sima 2-es osztót vagy 1 leágat , attól függ milyen a jel. Ami viszont érdekes hogy nekem pont ilyen a minőség vagy még rosszabb picit. Haza hoztam a cégtől a digitális műszert és rámértem, semmi gond nincs a szolgáltatásal.
-
Imbó
csendes tag
-
Imbó
csendes tag
Legalább neked működik valahogy, nekem nézhetetlen. Pedig pont a DVB-C miatt vettem. Ami itt fel lett sorolva program mind kipróbáltam, de ugyan az. Folyamatosan pixeles mindegy hogy HD vagy SD tartalom.Maga a szolgáltatással biztos nincs baj mert a tvm is tudja a DVB-Ct, azt a koaxot dugom az eszközbe. Próbáltam másik gépen is de ugyan ez...
-
Imbó
csendes tag
sziasztok. Nemrég vettem én is egy ilyen kütyüt. A bajom az lenne hogy a T része tökéletes, viszont a C nem
valami jó. Megtalál minden csatornát de nagyon pixelesedik. Van valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hobby rádiós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged