- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
a fekete antennás a bot antennás a fém meg a kihuzhatos, és jo ez is dvb-t hez is, bár ha sporolni akr akor vegyne olcsobban,
aliexpressröl rendeltem 2 hét allt emg jöt tökéletes azota is , fhd-s adásokat visszi rendesen , nem akad nem rosz semmi, dvb-t-s adásoknál meg az antennával kell bapráűlni de ezeket már leirtam vissza olvasás és kész.amuyg azért jobb ez mitn egy dvb-t sima mert ennél ha elérhetö kábel tv akor leeht avval hazsnálni ha nem érhetö el akor sima dvb-t--vel, viszotn én szemyél szerint ha otthonra tv helyet antennásal akrod akor egy antennát is ajénlanék, ha kábeles tv-re csak tv-n akrsz sporolni akkor arra tökéletes viszotn a hd-s adásokhoz kell a gép ereje
-
DonMaster
addikt
pontosan, bár én nem mentettem el a lsitát de ez jo ötlet köszi, ha meg van akor kiválasztod melyik multiplex menjen rákat hoyg play mitn egy zenénél és ott fent van oylan hoyg csatorna keresés vagy választás ott kiirja melyik csatorna melyik és ona lehet választani arrol a multiplexröl ha a másik kell akro indit azt és annak a csatorna listájábol leeht váalsztani, én iyg használtam , de legjobb a progdvb 7 ez zel hsználom sok infot ad magyar müködik vele tökéletesen probléma nulla és tudok fel is venni vele fhd-s adást is nem akd vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest