Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Android szakmai topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
őstag
Amire nekem kell, arra tökéletes.... "free", jogtiszta és pici... végre rájöttem hogy kell rendezni a csatornákat... scan sorban kijelöl és a CTRL+fel/Le nyilakkal lehet őket bárhová mozgatni a listában, a "E" setup -ban meg még rendezgetni szelektálni is lehet őket.... amíg konfigurálgattam többször is befagyott... de most hogy már csak nézem, csatornákat váltok, atom stabil... 2% alatt eszik CPU-t... nincs okom váltani,, és most már az Always On Top is megy...
Amúgy filmeket MPC-HC-n nézek, az alá meg nem kézenfekvő Tunert beintegrálni... Biztos vannak sokkal jobbak is, de nincs kedvem az 5e-es tunerhez 6e-ért venni SW-t... még megpróbálkozok az ffdShow beindításával (a setup-ban mintha láttam volna ilyen menüpontot), ha ott feléled az avisynth-es 60 fps interpolációm, akkor meg WIN! 
Ha az is megy, akkor ez a CVB-C tuner 5e-ért ajándék!
Szerk: "Can not connect video decoder Filter!" ....
HA valaki rájött már ezt hogy lehet, az nagy segítség lenne... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell OptiPlex 9020 Micro, Intel Core i5-4590T, Wifi kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy filmeket MPC-HC-n nézek, az alá meg nem kézenfekvő Tunert beintegrálni... Biztos vannak sokkal jobbak is, de nincs kedvem az 5e-es tunerhez 6e-ért venni SW-t... még megpróbálkozok az ffdShow beindításával (a setup-ban mintha láttam volna ilyen menüpontot), ha ott feléled az avisynth-es 60 fps interpolációm, akkor meg WIN! 
HA valaki rájött már ezt hogy lehet, az nagy segítség lenne...