- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
hypno skate #303 üzenetére
What?
Ez engem is érdekelne.
Mármint nem az adataid, csak miként és hogy sikerült egyáltalán. -
Albigator
őstag
válasz
hypno skate #293 üzenetére
Kockázatos az ilyen vásárlás igen. Ahol van paypal ott azt kell (erősen ajánlott) használni.
Voltak akik pl megszívták mert a Oneplus hivatalos oldalán nem így vásároltak. 40 ezer ember adatait szerezték/szerezhették meg és történt is visszaélés bőven!
Szerencsére én paypalt használtam és nem jártam így. -
Albigator
őstag
Attól mert rengeteg ember buta (inkább ezen a téren kevés tudással rendelkező) nem mindenki az.
Nagyon sok mindentől is függ az egész bányászás, még most is vannak akik csinálják (magánemberek, cégek).
De már vannak kimondottan erre a célra szánt eszközök is pl, nem RX-es vidikarikban kell csak gondolkodni.
Nagyon fontos még a lokáció is, azaz nem mindegy melyik országban végzed ezt a tevékenységet, mivel igencsak számít mennyibe kerül az áram. Jó helyek ilyen szempontból a skandináv országok mert a megújuló energiaforrásokat rendesen kihasználják ezért olcsó az áram.Vagy éppen ami tuti megéri, az a kriptovalutát bányászó malware. Nem tudom milyen nehéz ilyeneket bejuttatni vkinek a gépére de ha sikerül akkor csak haszon van, hisz az áldozat gép erőforrását használva és a villanyszámláját gyarapítva lehet pénzt keresni. (Persze az okos felhasználó valószínű nem fut bele ilyenbe, de ő észre is venné miért lassú a gépe de aki csak az a tipikus "kattingatós" fajta csak csodálkozik, hogy mi van: tegnap még jóóó vóót a gép, gyorsabb vóót)
Szóval nem csak adatlopástól; adatitkosítástól, zsarolástól lehet tartani hanem az ilyenektől is. -
Albigator
őstag
válasz
hypno skate #283 üzenetére
Ha off akkor tedd offba.
Akik időben csinálták nem voltak hülyék, igenis szépen meg lehetett gazdagodni: aki csak vette a bitcoint majd eladta vagy aki bányászgatott (nem csak bitcoin).
Ez véleményem szerint nem piramisjáték egyébként. Te a gépedet tulajdonképpen "bérbe adtad" ami különböző dolgokat számolgatott amiről neked fogalmad sincs pontosan (nekem se természetesen). -
Albigator
őstag
válasz
hypno skate #227 üzenetére
"Aki meg bitcoinnal foglalkozik úgy, hogy nem bűnöző, aki a rendszeren kívül szeretne mozogni, az nem normális és meg is érdemli a sorsát. (szerintem)"
Szóval aki bitcoinnal foglalkozik az bűnöző vagy hülye. Szerinted. Igen, csak szerinted mert ez badarság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest