- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem kéne egy frankó mobil, aminek jó kamerája van, jelenleg egy Huawei, és egy lumia 640 van itthon. Videózásra használom, mert kicsi, és mert nincs pénzem "igazi" kamerára, de ezek a mobilok sajna halszem optikával vesznek fel. Vagy a csúcsmobilokban jobb kamera van? Mármint videózás szempontjából! Nem vagyok mobil szaki, ezt a videót, egy lumiával készítettem, zöld hátteres eljárással, és szeretném lecserélni a telót, egy jobb adottságokkal megáldottra, lehetőleg a feltörekvő cégek kínálatából, mert ők még minőséget adnak jó áron, nem úgy mint a samu
-
pomorski
őstag
válasz SkyLine3000 #29 üzenetére
Szerintem sokan járnak hasonló cipőben mint te. Többek között én is...
-
SkyLine3000
addikt
Nekem is fontos a kamera. Ezért vettem a G3-at. Főleg, h nagyon leakciózta akkor a telenor (54e). Nekem ettől jobb nem kell. Mind fotózásban, mind videózásban ott van. Nekem tökéletesen megfelel. Nem hiányzik még 1, vagy 2 kamera róla. A kompakt gépet már nem is használom. Azt sem tudom, hol van.
Aztán meg hülyét kapnék, ha vennék egy telót drágán (min 150), aztán szar képeket, vagy videókat lőne... -
szaszapi
őstag
Mit vársz egy középkategóriás RN3 telefontól? A képei az árához képest jók a konkurens telefonokéhoz képest! Egy MI5 meg jóval szebb képet lő mint egy RN3. Nokia Lumia 950 más tészta, Nokia direkt a képre ment rá, Xiaomi meg a jól optimalizált rendszerre. Olyan telefon meg nincs aminél mind a kettő tökéletes lenne!
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz kovbandi82 #24 üzenetére
Szerintem pedig nem. Nyilván neked lehet, hogy megfelelő, de attól még nem jók a képei. Mellétesszük egy OP3-nak, vagy egy Lumia 950-nek és az Mi5 képei máris olyanok mintha egy egy-két ligával lejjebbi telefontól származnának.
Sajnos minden másodvonalas - khmmm, Xiaomi már nem is az és mégis - kínai gyártó elintézi annyival, hogy beleteszik a hiperszuper sok megapixeles, stabis, mittudomén milyen hardvert a készülékbe, de hogy azt optimalizálják és normális szoftvert kreáljanak köré, az már sajnos nem megy. Pedig milyen szuper készülék lenne az Mi Note 3 Pro is, ha nem ölné meg a ramaty kamera az egészet.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Miért???? Grrr,errol nagyon leszokhatnanak a gyártók
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
Fejvadi
nagyúr
Az Mi4-nél, valóban csak 2 hétig volt fekete, de szerintem nem is akartak. A Mi3-nál nem volt ilyen gond, 4 színben is volt állandóan. A kisebbik MiNote-nál se volt gond a fekete beszerzésével, de a Pro már fehér volt. Az Mi5 Pro is kapható már jó ideje feketében, kerámia hátlappal, de üveg hátlappal nincs. A 2 kisebb Mi5 meg a kezdetektől van fekete üveg hátlappal. Talán az Mi5s is hamar lesz.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Dr. 444Hertz #11 üzenetére
Mindnek az van, ennek 3 lesz
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Matada2.3
veterán
Nemsokára lesz elég alany egy dualcam nagy tesztre.. Ahol leírhatatlanok, hogy mennyire van értelme ennek az egész rendszernek.
Finn the human
-
Fejvadi
nagyúr
Kár, hogy megnövelik a méretet a Note méretére. Maradhatnának a megszokott Mi méret mellet, amit már így is növeltek.
-
Scrydhan
senior tag
válasz MineFox54 #12 üzenetére
Igen,telefont tudnak készíteni és támogatni,de mint fórumtársunk feljebb írta,tényleg nem csinálják a legjobb fotókat a xiaomi mobiljai hiába használják a legjobb lencséket.
[ Szerkesztve ]
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
lezuvius
őstag
Egeszen mutatos feketeben
Kar, hogy nem lehet majd kapni ebben a szinben vagy esetleg mar valtozott a helyzet a MI 4 ota?[ Szerkesztve ]
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Balint1408
aktív tag
Nem rossz.
A térerő veled van!
-
Arcképgyáros
Melyik telónak NEM lesz 2 kamerája???
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
arcadio
csendes tag
Én is erősen kamerafüggő vagyok.
Az a helyzet, hogy vannak érdekes próbálkozások:
- RAW file-ok kinyerése utólagos módosításra
- Lumia 1520 videói még koncertfelvételen sem adtak hallgathatatlan minőséget
- A két vagy három tónusú vakuk sokkal természetesebb képet adnak (de kihalt a xenon vaku)
- Néhol már lehet módosítani a flash erejét a kép elkészülte után (előtte miért nem?)
A két kamerának nem látom még sok értelmét. Még.
Aztán majd kiderül, hogy mi lesz a trend: pixelszám huszárkodás, 16 tónusú körvaku, 2 vagy 3 kamera, optikai zoom stabilizátorral. Végül is mi nyerünk (jobb képeket).<< Arcadio >>
-
AcélAgyar
tag
Én erős akksikat látnék szívesen, de szerencsére a gyártók nem foglalkoznak ilyen jelentéktelen apróságokkal, van helyette dupla kamera, három darab dupla-tónusú LED, íriszolvasó. Már várom az análszkennert
-
kriver
tag
A 3D-t 2 szenzorral érik el (a lencsék úgy vannak beállítva, hogy bizonyos témától, és távolságtól függően valóban visszaadják a térérzetet). Nem attól 3D, mert 3 kamerás
Itt egy teszt egy korábbi Fujifilm próbálkozásról.
A megvalósítás mondhatni tökéletes, de a sok marha csak a 3D-s TV vitte, amire többségében csak konvertált 3D tartalmat vett meg. Senkinek eszébe nem jutótt pl egy családi eseményt valóban 3D-ben megörökíteni. Szépen lassan ment is a levesbe az egész.[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
válasz musicryder #3 üzenetére
A ram olcsó és hihetetlen jó marketinghez. Egyébként meg a Mi5 fényképezője elmarad a konkurenciától (pl. 1+3),erre nem az a megoldás hogy hozzácsapunk mégegyet, csak mert valószínűnek tartom hogy a Xiaomi nem annyira tapasztalt hogy olyan szoftvert írjanak hozzá mind a Huawei(+Leica) a P9-hez.
(#2)
[link][ Szerkesztve ]
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
musicryder
tag
" a mai trendeknek megfelelően két fényképezővel "
Hát azért annyira nem nagy dolog ez és még sokszor értelme sincs...
Egyetértek abban, hogy jobb megoldás lenne egy teljesen kiaknázott szenzor a telefonra, mintsem 20 másik és az a 20 se ér egyet se...A másik a Ram... Értem én, hogy kell a telefonba, de most még szerintem teljesen felesleges ( persze ha jól van optimalizálva a rendszer ) 1,5-2 év múlva már elgondolkodtató, sőt valószínűnek tartom, hogy kelleni is fog ha az ember zavartalan használatot akar hosszú távon...
Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
laci_csk
senior tag
Alig va'rom a harom kamerasat, az jo lesz mert 3D-t fog tudni csinalni.
Xperia XZ3
-
tixem
addikt
Minek drágítják ilyen felesleges baromságokkal, mint a Force Touch meg 6 giga ram (bár a ram az egyik legolcsóbb dolog, mégis 10 meg 20 ezrek vannak a több rammal szerelt modellek között, no comment)? Egy optika is elég lenne, csak ki kéne használni a képességeit, nem hiszem, hogy az Mi5 kamerája annyit tud amennyit jelenleg. Tudni kéne kameraszoftvert csinálni, nem pedig még egy optikát rátenni és adni a szarnak egy pofont, mert hogy nem lesznek ettől jobbak az elkészült képek az is biztos.
Pedig vennék Mi5-öt gondolkodás nélkül, de az a kamera mindent felülír. Oneplus 3-nál is ugyanez, ott meg a videók siralmasak. Minden gyártó durrogtatja az elképesztőbbnél elképesztőbb kamerafícsöröket aztán release után a fele nem igaz. 10-ből 9 felejthető, a maradék egy meg ami hozza az ígéreteket pedig megfizethetetlen (S7 és majd a Note 7)
Kíváncsi leszek a Honor 8-ra majd mit gurít, ha tényleg igaz, hogy ugyanaz a hardver van benne, mint a P9-ben - csak éppen a Leica van kihagyva a buliból és a Huawei készíti a szoftvert - mennyivel lesz bénább, netalántán jobb a képminőség.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ma indul a Destiny 2: Heresy
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest