- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #7 üzenetére
Mert van aki Club 3D-t szeretne, nem Powecolor-t (csak példaként, bármely gyártó nevét be lehet helyettesíteni, lásd Peugeot Partner - Citroen Berlingo, ugye PSA konszern). Lényegében nulla befektetéssel esetlegesen 10 új vevőt szerzel. De ez csak az én elméletem. De az alacsonyabb "gyártási" és "fejlesztési" költségek sem elhanyagolhatóak, mondjuk ezt elsődlegesen az autós példára értem.
Hűtőgépgyárban volt olyan nap, hogy az 500 legyártott hűtőből 200 Samsung lett, 200 Zanussi, a maradék 100 pedig Electrolux, pedig ugyanazon a soron, ugyanazon munkások kezei között születtek. Természetesen nem egyforma hűtőkről volt szó, de a szerelő sor ugyanaz volt, tehát a szerelés minősége is hasonló lett.
Egyszerűen van aki azért veszi meg az egyiket és nem a másikat, mert más rajta a név, vagy mert apróságokban más a körítés (több üveg polc, kevesebb rács, vagy kevesebb üvegpolc, de plusz egy év garancia. Stb. stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest