- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Roggyantak,felesleges vakítás. Inkább hátul legyen 1.8-s fenyleső,optikai stabival és szép nagy lapkával a zajcsokkentés miatt. Csak ezt az átlag nrm érte és nem értékelnés és persze eladni is nehezebb lenne. Legközelebb mi jön,pókszem kamera?😂😂😂
-
bkercso
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #24 üzenetére
Szoktam így fotózni, de mobillal csak álló témákat tudok (repülőről a felhőket pl. nagyon megéri). Meg az is fontos, hogy a kijelző és a szemüveg passzolnak-e, tényleg jól kiszűrik-e a színszűrők a másik képet. Ezt a kép dolgot egycsapásra megoldaná egy 3D mobil, de ez manapság nem divatos fejlesztési irány.
-
-
bkercso
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #21 üzenetére
Ja értem, köszi. Továbbra is marad a két kép + Stereo Photo Maker és a papírszemüveg...
-
Kasya
nagyúr
válasz
TheBikerider #20 üzenetére
Mert az Oppo rament erre a vonalra. Ebben latnak piacot.
-
Általában nem a térhatás miatt van 2 kamera.
A Huaweinél a második szenzor (ami monokróm) a kontraszt bővítéséért felel, az i7+ esetén pedig a veszteségmentes nagyításért, míg az LG-nél a nagyobb látószög a cél.
A térhatás csak egy plusz, de a dual kamera elsődleges célja legtöbbször teljesen más. -
De miért?
-
bkercso
nagyúr
És akkor hogyan lehet 3D-ben videótelefonálni? Szemüveggel? Vagy nem emiatt van a 2 kamera?
Én azt nem értem, hogy a hátlapi kamerákat általában (nem ezen a telefonon) miért teszik egymáshoz olyan közel. Szemtávolságra értelmesebbnek tűnne, mert akkor messzebbre látnának térben.
-
okibots
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #11 üzenetére
Hát azt már meg sem tudom számolni mennyi lenne
-
válasz
JoeCockBill #14 üzenetére
Jogos, és egyetértek valamennyire.
-
-
törölt tag
De minek?
-
JoeCockBill
senior tag
a szelfizésnél már csak a szelfizés fikázás a nagyobb divat. szerintem meg tökéletesen érthető hogy ebbe az irányba megy a mobilfotózás. mert régen mi volt? ha elmentél az eiffel toronyhoz, lefotóztad az eiffel tornyot, hogy meg tudd otthon nézni az eiffel tornyot. ma erre semmi szükség, 10 másodpercen belül millió képet tud prezentálni bárki egy google segítségével az eiffel toronyról. semmi szükségem egy képre az eiffel toronyról. viszont amire szükségem van, az én az eiifel toronynál című kép. és lehetőleg legyen benne a teteje is, szóval pakolják csak tele mindenféle kamerával az előlapot is.
jaigen, és nem viszek magammal se állványt, se fotóst az eiffel toronyhoz. idegenek kezébe sem adom a telefonom az eiffel toronynál. de máshol sem. -
Fejvadi
nagyúr
Kell valami extra a pucsítóknak is.
-
Matada2.3
veterán
Jó képet ad arról, hogy valahol ez a marketing a nyerő és ez kell az embereknek..
-
SkyLine3000
addikt
Én minden oldalára tennék 2-2 kamerát a biztonság kedvéért...
-
csucsu21
aktív tag
De akkor hátra már 4 kell de inkább 6 biztos ami biztos.
-
DrKapocs
őstag
Mint egy falat kenyér, olyan... ha jól utánaszámolok nem csináltam 5-nél több szelfit előlapi kamerával. Ez dupla kamerával máris 10 lenne.
-
-
-
Wajk
addikt
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
atz írtam, hogy "de ekkora méretben nem nagy kunszt 4000-es akksit dobni..." szvsz lényegtelen minek nevezik, olvasd el mégegyszer. Ha az off részére válaszoltál, akkor tedd csak off-ba
-
-
Wajk
addikt
Lehet, hogy "karcsú", de ekkora méretben nem nagy kunszt 4000-es akksit dobni...
163,63 x 80,8 x 7,35 -> brutális... -
wozzy
tag
Ez lesz az új trend. Mindenhol legyen 1-2 kamera. az élekre is gyorsan rakjanak 2-2-t!
Felhő és kuki szelfi is lesz egyszerre a telefon elmozdítása nélkül. -
mg1992mg
őstag
selfie expert...
Rakták volna inkább a hátlapra... Vagy raktak volna oda is kettőt, és akkor lehetett volna vele vagizni hogy háháhá nekem 4 kamerás a mobilom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest