Dupla előlapi kamerával készül az Oppo

Az Oppo hivatalos előzetese alapján március 23-án várhatjuk középkategóriás, szelfispecialista phabletjük bemutatkozását. A képen ugyanis konkrétan ez látható, írásban és szimbolika alapján is. Mellesleg a várható specifikáció is előkerült valamikor, így nem lesz nagy meglepetés a 6 hüvelykes, FHD kijelzővel szerelt szelfihangsúlyos eszköz. Hacsak az nem, hogy Android 6-tal startol, cserébe a B20 LTE támogatást sem mellőzték.


[+]

Az Oppo F3 Plus Snapdragon 653 (MSM8976 Pro) lapkát és 4 GB rendszermemóriát kap a 163,63 x 80,8 x 7,35 milliméteres házba, ami nem csak ahhoz képest tűnik igen karcsúnak, hogy belefért egy 4000 mAh-s akkumulátor is. A 64 GB belső tárhely ráadásul microSD kártyával 256 GB-ig bővíthető. Az előlapi kamerarendszert egy 16 és egy 8 megapixeles modul fogja képezni, míg a főkamera egy darab 16 megapixeles szenzorból áll. Az áráról egyelőre nincs információ, ahogy a sima Oppo F3-ról se sok, a bemutatás dátuma viszont hivatalos.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Oppo F1 Plus - nem esett messze az almafától

    4 gigabájt rendszermemória, 64 gigabájt tárhely, 16 megapixeles előlapi kamera, mutatós és karcsú kivitel, illetve pazar összeszerelés – miért kellett az ígéretes recepten iOS-majmolással rontani?

Hirdetés