- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
válasz
#73749248 #45 üzenetére
Egen mindenhova. Ha valahol nagyon zavaró a reklám akkor oda többet nem megyek aztán kész, másrészt nem vertek fejbe sehol s még pestst sem osztogattak, a hülyeséget meg a cikkíró kezdte, én meg csak kommenteltem alá a véleményemet ha már annyira megy itt a szájkarate.
Mint ahogy írtam is ha nem tetszik a reklám menj el vagy ne netezz, személy szerint örülök hogy kb havi 3 ezerért az egész internet az enyém, mindennel ami rajta van, nem pedig mindenért külön fizetek, s ha ezért pár reklám kell akkor ám legyen, ettől több is veszett mohácsnál.
Az pedig nem szólásszabadság, hogy egy oldalt megkárosítasz, akár hogy ideológizálod. -
Hannibhál
őstag
Kiváncsi vagyok hogy ezek az emberek akik a reklámblokkolókat védik/használják a boltba bemenve megtagadják e a fizetést vagy elkezdenej e arról papolni az eladónak hogy minek mennyive kéne kerülni illetve ha ezt megcsinálta valaki, akkor mi volt rá a kapott reakció?
Másrészt én személy szerint kb 4-5 éve használom a ph-lapcsalàdot s csak mostanában tudatosult bennen emiatt a reklámblokkolós hülyeség miatt hogy egyáltalán vannak reklámok az oldalon. De nyugodtan, el lehet menni, ha meg vírust vki bekap egy blikkes reklámból megérdemli, érdekes nekem sose volt még vírus a gépemen reklámból se a phról se az indexről se sehonnan...
Új hozzászólás Aktív témák
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest