- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TazLeacher #45 üzenetére
Szerintem jól tudod, bár nem néztem utána. Szemre kiköpött Unreal3 engine. Nekem így tetszik ahogy van. Csinálhatnának ilyet minden régi játékkal.
Nálam előrendelős, ha végre tényleg megjelenik.
Az utolsó mondat tényleg mindent kifejezett. Képzelem mennyire unhatják már a fejlesztők ennyi idő után a játékot. Ez simán 13-15 Need4Speed rész...
#140: Nem várok tőle sokat. Ha csak azt kapom amit a trailer mutat (Unreal3 grafika, kb 1:1-ben a régi játék új textúrával) már az is elég. Csak legyen benne lan. Remélem nem itt rontják el.
-
VGYke
addikt
válasz
TazLeacher #119 üzenetére
Még most is játszhatsz ha kedved van a régi Duke Nukemmel, a jelenlegi xp-vista- win7 rendszeren.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
TazLeacher #45 üzenetére
Kijavítalak: Unreal Engine 2.
-
válasz
TazLeacher #45 üzenetére
Valszeg igazad van, mivel a Gearbox előző játéka (Borderlands) is UT3 motoros volt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #45 üzenetére
hm, az jó lenne. gyors, szép, nagyon szépen skálázódik nagyméretű területekkel is.
egyébként én is csak akkor hiszem el, ha ott lesz a boltban. vagy a gépemen. inkább az utóbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest