- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Azért annyira nem vészes a helyzet.
Ha jól emlékezem 2 a határérték, és azért mindegyik alatta van. Annó a 3210 az egyik legjobban sugárzó telefon volt valami 1,4 körül értékkel, mégis mennyi fogyott belőle. És az csak 1 kártyás volt! Itt a legtöbb készülék 2 kártyás és gondolom, hogy ez az érték két kártyára vonatkozik. 1 kártyával valószínűleg a fele. -
DraXoN
addikt
válasz
mjani1172 #12 üzenetére
Nem tudom ... egy wifi router durvább lehet, a telefon csak akkor sugároz ilyen erősen ha épp aktívan telefonál.
De bluetooth eszközök is kétségesek, de csak magában a mobilhálózatok jelenléte is "besugározza az embert" folyamatosan. (lehet csinálni olyan "antennát" ami tápegység nélkül egy ledet (ha nem is teljes fényerővel) de működésre bír... Anno csináltunk ilyet középsuliban úgy 14éve, igaz az kb 200méterre volt egy adótoronytól, és vagy 50-60méter réz kábelt tekertünk fel 2 szék közé "mint antenna", de világított a (piros) led, kicsit)...Persze, sok kicsi-sokra megy.. bár elvileg a legtöbb ilyen rádió sugárzás nem jut át a bőr felszínén (ami alapján maximum bőrrákot okozhat, de azt is esélyesebb a naptól elkapni).
-
forgonati
őstag
Ugye a Samu részben azért ment efelé az elcseszett előlapi kamera megoldás felé, hogy az IP szabvány megmaradjon. Itt az nem lesz, szóval mi a ráknak kell ez? A szar dizájnt nem kellene majmolni bakker...
-
DraXoN
addikt
Mondjuk hozzá kell tenni, hogy a nagyobb SAR érték néha jobb térerőt is tud jelenteni, pl. a fenti linkelt listában a Samsungok értéke alacsony, igen, csaaaak ahol lakok, ott kb. térereje sincs semmilyen Samsungnak (árnyékol erősen a lakás)...
Itt: A rokonom az S7-el szenved, ismerős S8al szenved, másik rokon Samsung A "mittudomén hánnyal", szenved... nekem LG van, azzal is szenvedős ... anyám a Xiaomival gond nélkül telefonál bárhol ... Korábban volt Z1Compat sonym, azzal se volt sehol baj.
-
prolad
addikt
Jaj, ne már, maradjon a popup kamera notchos/lyukas telefonból van elég.
90hz kijelző, 5k akksi, OIS, meg egy kicsit összeszedettebb szoftver, más nem is kell. Legfeljebb lehet egy picit nagyobb, az sose baj. -
jFox
addikt
+1
Nekem már a notch sem jött be, de ez a kijelző lyuksztás szerintem még ocsmányabb. Ez a pop-up megoldás a legjobb alternatíva, de engem az sem zavarna ha nem lenne előlapi kamera.mjani1172: szerintem K20/9T-re gondolt.
ITT egy lista a SAR értékekről. Hát tényleg elég sz@r a helyzet....
-
mjani1172
addikt
-
mjani1172
addikt
Mire megérkezik, addigra talán:
-Kapható lesz az előd hivatalosan.
-A hívószám kijelzés is megy, t-s hálózaton root nélkül.
- valóban reménykedhetünk a vízállóságban, hiszen már rengeteg xiaomi vízálló, ebben a gyár élen jár.
- Az itt sosem emlegetett SAR értéket is sikerül elfogadható mértékűre csökkenteni. -
Ez szerintem inkább valami olcsóbb kiadás lesz.
Kamera lyukat ne. Akkor inkább pop-up
-
Obyboy
addikt
dupla előlapi kamera...
Inkább maradna a popup vagy tennék be totál a kijelző alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest