- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csordas11
aktív tag
Kipróbáltam, használtam már sok mobil oprendszert kezdve a badával, windows, ios, android. A Samsung hamar kinyírta a badát, a Microsoft-ba vetett hitem hamar elszállt az omnia 7-el. Átnyergeltem droidra és nem csalódtam. A Windows kapott később még egy esélyt. Kaptam egy Lumia 520-at szolgálati telefonnak, de egy nap után sírva tettem vissza a simet a Nexus 4-embe. Használtam Ios-t is egy iphone 4 személyében, egész jó volt, de nem nekem való, főleg nem ilyen marha drágán. Az Ipadek már más kategóriát képviselnek, megfizethető áron a legjobbak. Van egy Ipad 4-em és egy mini retinám, ezek a csúcsot képviselik. Mindezt most egy Nexus 7(2013)-ról írom. Ennyit az elfogultságomról. Nexus forever.
-
phanze
aktív tag
MUST HAVE!
(nagyon hiper szupeer brutálisan über jò lett!
)(a jò öreg motorola meg mutatta mit tud )
A n6-ot oda viszza veri...
-
Na ez már szép. Ez a minőségi kivitelezés
-
hue2000
tag
ütős lesz
-
törölt tag
Szép lett ez a telefon nagyon! Szokásos mániám, hogy érintőgombok nem kellenek. Igazából tényleg erre kellett volna alapozni az új Nexust, emrt a 6"-os méret eléggé sok embert kizár a vásárlók köréből.
-
Ezek most vizalloak mert ez nem teljesen derult ki a cikkbol.
Lehet egy ilyenre becserelnem a szifont.
-
Retekegér
MODERÁTOR
a 8,3 milliméter vastag változat lövedékekkel szemben is ellenálló ballisztikus nejlonból készült - micsoda fícsör, veszek egy párat és kész a golyóálló mellény.
eventus: mi a baj a Super AMOLED-del?
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz, nem rossz. Kár, hogy csak szürke importból lehet majd hozzájutni nálunk.
-
Flind
senior tag
Nexus 6 helyett szabadon.
-
eventus
veterán
Amoled
Ezzel volt elrontva az autolsó razr széria is
De a formaterv már igazi Moto
+ akksi. Ikonok viszont maradtak ronda droid, pedig az is szebb volt a Moto idejében.
-
Gempas 70
aktív tag
Nagyon kafa.. DE!!
"a 8,3 milliméter vastag változat lövedékekkel szemben is ellenálló ballisztikus nejlonból készült"
Hm...?? utcai harcokra ?? Vagy? -
MartOOn
addikt
Jó. KELL. Pont.
-
Azt szeretem ebben, hogy bármilyen szuper telefont is adnak ki mindig van pár fanyalgó aki megmondja miért nem jó az adott készülék. Ennél már csak az jobb mikor meg akar győzni az igazáról. Szuper lenne, ha itt Europába mi is tudnánk használni, mondjuk egy jó olcsó külföldi simmel, ha már megy a levesbe a roming...
-
Dinsdale
tag
A tökéletes telefon? Remélem hoz a Motorola valami hasonlót a mi régiónkba is.
-
tothmaxy182
őstag
Nah, ez a készülék egyesíti a különböző gyártókra jellemző jóságokat. Erős SoC, vízállóság, strapa burkolat, szép kijelző, erős akku. Túl szép, hogy igaz legyen. Ez már szinte tökéletesnek látszik... És a kijelző sem olyan elbaszottul hatalmas...
-
Balrog
tag
Ha kisebb méretben is elérhető lenne ezekkel a paraméterekkel akkor számomra ez lenne a tökéletes Android telefon. Szép volt Motorola!
-
Nekem már túl nagy,egyébként tetszik.Sajnos nem Moto X méret,azt viszonylag sokat használtam,nagyon bejött.
-
darvinya
titán
Tetszetős, nagyon.
Csak az a hátsó alul a dudorok, és az erintő vezérlő alatti csík ne lenne.(#10) Marton Pí
Ekkora mérerben még kicsi is.
-
Skorpio.59
aktív tag
Mind a kűlcsín, mind a belbecs tekintetében odatette magát a motorola...
-
Marton Pí
csendes tag
Azért 8.3 meg 7.8 mm-be bepréselni egy 3900-as akkut nem semmi.
-
JMC
tag
No ha valami hasonló kijön nem csak verizon only verzióban az egy esélyes pályázó lesz a jelenlegi N5-öm utódjának. Tőlem jár a like
-
Thaaleum
aktív tag
Mekkora akksi!
Ezért jár a nagy taps a Motorolának.
Lenovo hozhatna belőle egy pár darabot majd kishazánkba is.És remélem jön belőle mini verzió.
-
jacis
nagyúr
Ezzel a telóval csak az a baj, hogy nem lesz EU-s verzió
-
Schmidi
tag
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy ekkora akkumulátorból milyen üzemidőt lehet kihozni. Ilyen vastag házba ekkora aksit rakni elég dicséretes.
-
edward2
addikt
Ennek kellett volna az új nexusnak lennie... Nem 6" 3200as akkuval... No komment.
-
HawerKing
őstag
Ez igen ebbe nemigen lehet belekotni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest