- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
#08052480 #14 üzenetére
A személyeskedéstől eltekintve, de most mi nem igaz? Nem lesz leegyszerűsített játékmenet? De az lesz, már nem sokkal a bejelentés után elismerték, hogy a konzolosok igényeinek megfelelően alakítják át a játékot, és pont ez miatt vették ki a taktikai nézetet, a tartalomszerkesztőt, valamint az irányítás is miattuk vált egyszerűbbé.
De most őszintén? Mondtam én egy szóval is olyat, hogy attól, hogy egyszerűbb lesz a játék, egyben szarabbá is válik?
Nem verem itt a nyálam semmiféle PC-s dumával, és légy oly szíves, ne gyanúsítgass meg azzal, hogy én azt állítom, hogy a konzolosok birkák.
Abba lehet hagyni a személyeskedést, mert ezzel te is megmutatod, milyen "faszagyerek" vagy, és az egész PC vs. konzol maszlaggal csak magadat minősíted.
Ha hiszed, ha nem, már rég le van adva az előrendelés a Signature Edition-re, mert én bízok a fejlesztőkben, és akkor is megveszem, ha teljesen "elkonzolosodik". Majd ha a végleges játék nem fog tetszeni, csak akkor fogok arról nyilatkozni, hogy a változások jók vagy rosszak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest