- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F7
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az ájfón árának kb. 50-60%-a gyártási költség (volt erről egy cikk nemrégiben). Gondolom bizonyos szintig belefér az alkatrészek árának emelkedése azonos telefon ár mellett.
Viszont a Samsung emelt 20%-ot egy alkatrészen és valószínű nemsokára megszűnik majd az epöl-Samsung együttműködés is, vagyis lépéseket kell majd tenni új beszállító keresésére, ráadásul a részvények ára is csökken, ami meg a befektetőknek nem tetszik.
Mivel az epöl eddigi viselkedése alapján (mondhatni az epölt ismerve) több, mint erősen profitorientált volt, valószínű, hogy árat fog emelni jövőre, a következő generációs telefonnál. De majd térjünk erre vissza akkor és ne vessük el ezt az ötletet egy kézlegyintéssel...(#41) jjeahh azt olvastam nemrégiben, hogy az epöl arra törekszik, hogy házon belül oldja meg az összetevők gyártását is, vagyis ha sikerült ezt nekik megoldani, nem lesz szükség beszállítóra...
Kérdés ezt mekkora áron és befektetéssel tudják megoldani? -
Roxbury
őstag
Gondoltam, hogy Apple lesz a cuccaid között.
Ne érts félre, tetszik az iPhone, a 4S bejön. 5-öst még nem fogtam, így nem ítélkezem. Bár pár évig ellavírozok az S3-al. Én amúgy örülök, hogy megszívatja kicsit az Applet (ez is csak addig szivatás, amíg nem hárítja át a vásárlókra emeléssel az Apple), de csak azért, hogy legyen màr vége ennek a háborúzdizásnak. Senkinek nem válik előnyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest