Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
melyik beszálító fog jobb procit gyártani a samsungnál?
és ha mégis lesz új, és jobb beszálítójuk, egy procival nehezen nyal vissza a fagyi...android olcsóbb, már rég nem lagol, és innovatívabb...ami ios eszközöknél nincs..és szerintem sose lesz...arcfelismerés, felhasználói fiókok, miracast, testreszabhatóság, widgetek, nfc, cserélhető akksi, nagy hardver-választék..blabla..sorolhatnám estig...szóval arra akarok kilyukadni...apple korlátolt, vannak dolgok amikbe sose megy bele, és ezt a felhasználók szívják, android viszont ha nem is tökéletes, egyre tökéletesebb, nyitott bármilyen fejlődésre, és előbb utóbb lekörözi a szifont...már ha még nem körözte volna le... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
devast
addikt
Hát az eddigi tapasztalatok alapján nehéz dolga lesz az almának.
Qualcomm csak adreno-val szállít, almának eddig az összes cuccában powervr 3d volt, szerintem kiesett.
Nvidia csak tegrával, szintén kiesett. Egyedül a Texas Instruments tudna megfelelő csipeket szállítani nekik, aki jelenleg azon van, hogy leépítse ezt az üzletágat, és nem vagyok benne biztos, hogy meglenne nekik a szükséges gyártókapacitás.
ps: szerintem saját maguk fogják az egészet csinálni, a globalfoundries vagy a tsmc meg szépen legyártja nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
és ha mégis lesz új, és jobb beszálítójuk, egy procival nehezen nyal vissza a fagyi...android olcsóbb, már rég nem lagol, és innovatívabb...ami ios eszközöknél nincs..és szerintem sose lesz...arcfelismerés, felhasználói fiókok, miracast, testreszabhatóság, widgetek, nfc, cserélhető akksi, nagy hardver-választék..blabla..sorolhatnám estig...szóval arra akarok kilyukadni...apple korlátolt, vannak dolgok amikbe sose megy bele, és ezt a felhasználók szívják, android viszont ha nem is tökéletes, egyre tökéletesebb, nyitott bármilyen fejlődésre, és előbb utóbb lekörözi a szifont...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)