Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #128 üzenetére
Tovabbi jo beszelgetest mindenkinek, 3 ejszakas 12 utan standby, mert bealszom gepeles kozben.
Vlad, figyelmeztetni sem ér? Köszönjük mélyenszántó vélemányed.
törölve aki mondja.
#132 - mivel egy ilyen kis porfészekben tengetem napjaim, sajna zavar. Nyilvánvalóan nyugat-europai fizubol nem problémáznék kiadni 2-300€ ilyenre. De ez itt, ebben a porfészekben, ez bizony egy havi fizu.
-
wwenigma
Jómunkásember
Screenshoton, user.
Kivétel erősíti a szabályt?
Saját kútfőből építkezem, a tapasztalataim nem ezt mutatják.
#123 - slic modbios esetén jo moka lenne többtíz-, százezer vásárlót visszahívni, hogy a laptop bemutatásával manuálisan ujraaktivaljak őket.
#124 - na jó, csak a te kedvedért. Alacsonyabb áron de magasabb darabszámban eladott licensz nem hozna többet a konyhára? Egyébként erről beszélek, meg kell oldani. Vegül is igy is erősödik az MS-ről kialakított pozitív vélemény...
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem hasonlítom, de a tudásuk ennyi pénzért amibe most kerül akár benne is lehetne. Bár WMP-vel meg Exploderrel is szivnak eleget.
nehezemre esik elhinni - Üdv Magyarországon! Hogy kinek-hogy jön össze gépre, nehéz kérdés.... Van akinek apuci leteszi a lóvét, és 200MHz-cel nagyobb proci miatt nem jut oprencerre (heccsát), van aki pedig sokáig tervezi hogy oldja meg a havi számlák mellett a beszerzést... No, persze az utóbbi biztos nem komplett konfigot vesz, mert mire megvan a lóvé, az infláció miatt vehet belőle max egy kiflit.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ott egy név.
Gondolom napi rendszerességgel van gyepálva, driverek, hw-csere (akár havernak teszt célból, nem új drága vásárlása), progik telepitese, néha áramszünettel történő kikapcsolás, vagy resetgombos kiütés programhiba miatt (fagyás).
Routernek/mailszervernek/etc beteszek egy gépet szünetmentessel, fog menni amig szufla van a konnektorban.mod: #114 +1.
-
wwenigma
Jómunkásember
azt megkérdezted tőlük, hogy Az normális, hogy zsiroskenyer es - nemis, qrva drága a zsír is már. Szóval akkor fotoszintetizáljunk, amig nem gyulik össze a lóvé? Forint/fillér felvetésem akkor ezekszerint nem érdekel, vagy csak nem kivansz allast foglalni?
általánosítottam Gondoltam, nem is vettem célzásnak. Nyilvánvaló, hogy ami ingyen van, az a legolcsóbb, viszont ebben nem kéne általánosítani. Árcsökkentés = fizetőképes tábor növelése. A jelenlegi többszörösére...
Továbbra is lennének warezhuszárok, de onnantól kezdve hogy megfizethetővé válna, egy szavuk nem lehetne. Van jonehany fizetos sw-m, Cfos 2500ft pénzért élettartam licensz, Avira 46€/3év bestbuy, etc... Aviranak vittem már vevőt, bár dollárral fizetni tavaly nyáron kibanagyon megérte... (ellenben usa-bol windozt nem tudtam venni 225*140ft jó lett volna akkor - retail HP)
#110 - köszönjük építő jellegű és mindenki számára rettentő mély információtartalmú hozzászólásod közzétételének fennforgásának tényállását. 14:30-van, főzz egy kávét és feküdj le pihenni.
#111 - érdekes kérdés, bár nyilvánvalóan ott sem a jogtiszta sw van nagyobb részarányban. Még olyan cégeknél sem, ahol a winekkel semmi probléma nincs. (feltételezem, egy részüknél tervezik megvenni, amint lesz rá lóvé, másik része viszont a fent tárgyalt warezpistike mentalitás)
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha gyakran átrendezem a szobámat és a TV mozgatása után nincs kép, amit csak egy "aktiválás" után kapok vissza, az mi? Megvettem, enyém. Ha a budira akarom behurcolni naponta, had ne kelljen mar "engedelyt" kernem, hogy mukodjon ott arra a 10 percre akár!
mod: melós gép nem példa, arra nem megy friss driver, soha, se progikat nem dobalsz fel. Be van rakva, mukodik. Egyszer beallitjak, es kesz...home user azert nem ilyen.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Ezekszerint nem vennék többen. El kell hogy keseritselek, volt egy kis hazifelmeresem. 10-15ért még a kifutó XP-t is sokan valasztanak, 20-25ért Vista (HP), ugyanennyiért W7... E felett mindenki azt mondta, marad a jól bevált módszer, mert egyszeruen nem tudnak kiadni többet rá.
- a Windows drága USA minimálbér 3x annyi mint a magyar, mégis dragabb itthon a winf0s
- Windows-t kötelező használni, ha nem teszem, éhenhalok nem halok éhen, de pl. a reális áron vásárolt játékaim csak ezen futnak jobbára...
- az OEM kizsákmányolás Az. Kizarolag brand gépekre lenne szabad arusitani. (amibe nem fejleszt az user, amire 2 ev gari van, etc...)
- az OEM minden billentyűleütésre újraaktiválást kér nem mindegyikre. csak ha ugy akarja.
- az MVP-knek minden ingyen van Nem bántom őket, valamit már letettek az asztalra es nincs ingyen nekik sem. Viszont le kéne szállni néha a magas lórul...
- az MVP-knek külön support jár szvsz ha szukséguk van extra supportra, adjak vissza a cimet.
- megvenném én, de túl drága (jó édes anyukádat vennéd te meg) Anyámról leszállni, gondolom nem kell kifejteni miert. Hozz most ide egy Vista64 HP-t, 22ert, szamlaval, helyben kifizetem.
- Magyarországon élek, szegény szerencsétlen vagyok, MS geci monopol, nem érti meg a problémámat. Stimm.De nem, mégsem. Csak egyből nagyot akar harapni. Nem képes felfogni, amit korábban kérdeztem (megjegyzem eddig valasz nelkul...)
#91 - ennyire rohadtul nehezet kérdeztem?
#92 - hja...
#93 - folyamatosan újra? Elfelejted, hoyg a régit nem beolvasztjuk a benne található nemesfémekért, hanem azt eladva es egy picit mellétéve fejlesztunk. Ez nem USA meg nyugateuropa, hogy lomtalanitaskor repulnek az alighasznalt cuccok.
#94 - kb. -
wwenigma
Jómunkásember
Ez is egy nézőpont, de ezekszerint nem hiszel abban, hogy ha olcsóbb lenne, több fogyna itt, a szülőhazádban?
DVD filmeknél éppenhogy bejött a "jóárasítás" anno.
mod: "ez egy termék, van egy ára. vagy futja rá, vagy nem. nem kötelező használni." Itt is azt a nézeted fejted ki, hogy kurvara nem erdekel a "pórnép", szívjon gázt 1-2 hónapig ha oprencert akar venni.
De még mindig nem foglaltál állást abban amit kérdezek már nem először.
-
wwenigma
Jómunkásember
Be kéne látni, hoyg nem azért nem veszik meg nagyon sokan, mert megtehetnék, de a warez ingyen van...
MVP-ként gondolom a bérednek elég kis százalékát teszi ki a jelenlegi minimálbér.... ennyit a megfelelő rálátásodról. Egyébként a ritka forint vs. sűrű fillérről mi a véleményed?
mod: én épp azt mondom az még reális lenne.... de nem OEM, hogy erosebben gépelek es ugrott az aktivalas.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
És? Egyébként nem. (azt, hogy eddig az elmúlt 14 évben mennyit költöttem gépre, hagyjuk) Annyi lenne reális érte. Itt, Magyarországon. Az se érdekelne, ha nincs hozzá telefonos support pl...
És hogy miért jövök elő a Magyarország dologgal? Mert itt élek és az itteni fizetesbol kell megelnem. Tojok az usa-ra es hogy ottani viszonylatban "olcsó". -
wwenigma
Jómunkásember
Szomorú.
Home Premium nem OEM - under 100$ -> instant get
Egyébként -1 ügyfél ebből is. Bőnyállal, torokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest