Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #2 üzenetére
Ha váltani kell a két képernyő között majd a D-pad-dal mozogni a térképrácson és gombokkal rajzolgatni, az megoldható csak kényelmetlen és lassabb, mint a mostani, stylus-os megoldás. Ráadásul a képváltás ha nem azonnali, hanem picit töltés is lenne közben, az meg hamar a játékmenet rovására menne. De én bízom az Atlus-ban, ritkán okoznak csalódást (ha nem épp EU játékkiadásról van szó).
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Már az ötödik részben is van automap funkció és a Nexus is megkapta, lévén ugyanazzal a játékmotorral készültek. Azt nem láttam még, hogyan működik, mert nem jutottam még el a legutóbbi részig, de én jobban fogom továbbra is a kézi rajzot preferálni. A Switch-re ami esetleg kijön, azt egyedül csak ezzel az automap dologgal tudom elképzelni, de ez már visszalépés szerintem a DS részekhez képest.
-
ldave
félisten
A karakter (és szörny) dizájn szerintem is a játék erőssége, egyedi, azonnal felismerhető.
Kíváncsi vagyok, hogy a dual screen Nintendo gépek végével miként megy majd tovább ez a sorozat, ha jól tudom a következő rész már Switch-re készül. A rajzolás megoldható kontrollerrel is, csak kevésbé lesz kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Formula-1
- További aktív témák...
- T14s Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest