Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze gondolom , hogy a 168 óra mellé még jön az oda meg hazautazás. Nekem utazás nélkül havi nettó 224 órám van, de több is inkább. És mindenestől 192 re jön ki. Persze se túlóra semmi nincs fizetve, meg persze szabadság sincs.
Na de mind1.
Mozdonyokon gondolom klíma jóformán csak a Flirteken van nem?
-
-
-
-
Először is köszönöm szépen a leírásodat.
Bevallom én is kacérkodok a dologgal, hogy elszegődjek mozdonyvezetőnek.
Nyilván mindenhol vannak (nem túl szalonképes viselkedésű) emberek, de láthatóan itt is magasról letojják az embert, csak dolgozz. Persze a felelősség minden a tiéd, ha meg valamit csinálsz, akkor ahogy többen is írták akasztás...Ezzel együtt hatalmas tisztelet, hogy kijártad az iskolát és már egyedül mentél vonattal.
Azért szívesen olvasnék egy cikket az iskolás időkről, mi hogy merre hova.
Persze most nevetségesen hangszik, de én imádom a régi MÁV os közdok filmeketAzokat már rongyosra néztem.
Szóval, egyszerűen én részemről tisztelem nagyon a mozdonyvezetőket, mert ott tényleg észnél kell lenni. Ettől függetlenül nagyon szép szakmának tartom. Az tény, hogy jobb mint kubikolni egy kertben vagy építkezésen, de meg is van a felelőssége.
Azt nem tudom, meg merjem e kérdezni, hogy mit jelent a fizetés címszó ott
Szép napot és, sok sok baleset és gond mentes kilométert kívánok.
Utókérdés: Minden mozdonyban, vagy vonatban van éberségi berendezés amit állandóan nyomogatni kell?
Csak azért kérdezem, mert párom nagypapája akkoriban mozdonyvezető volt. Még gőzösön kezdte, aztán villannyal is járt. És mesélte a nagymamája, hogy otthon is állandóan úgy járt a lába, hogy az éberségit nyomja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged