- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
válasz
Runner_fxr #38 üzenetére
bár én elfogult vagyok (sohasem fogyasztok alkoholt, semennyit, semmilyet), így véleményem sem mérvadó (amúgy sem), de nagyon nem örülök annak, hogy van egyáltalán megengedett szint. aki vezet, bármit, az ne "igyon".
természetesen nem ellened mondom ezt, hanem általánosságban
-
hNp88
aktív tag
válasz
Runner_fxr #28 üzenetére
én vidékről írok, azért olyan nagyon sok drága autót itt nem látok, köcsög módjára vezetőt annál többet.
ahogy te is írtad, sajnos mentalitásban (sem) leszünk soha osztrákok, németek, vagy lehetne ide írni bármelyik(?) nyugatabbi népet
-
Doze
aktív tag
válasz
Runner_fxr #20 üzenetére
Itt az a probléma hogy megint aránytalan a rendszer... hiába mondják/mondjuk hogy így meg úgy a magyar közlekedési kultúra... nem olyan rossz... egy Román/Bolgár/szlovák rendszámú autóst pl 20 kilométerről ki lehet szúrni mert olyan bal*szul/agresszíven vezet...
Visszatérve az aránytalanságokra: mikor motoroztam annó nem győzte az oktató/rendőrség/sőt maga a motoros társadalom ismételgetni: csak Óvatosan, mert nincs kaszni körülötted, kisebb is vagy, defenzív vezetés ugyebár.... az autósoknak is adagolták : "Figyelj Rájuk"... most bringásokra??? nekik aztán meg pláne figyelni kellene (de hogy mikor oktatás sincs?!)
Ehhez képest most Biciklis így, úgy, amúgy... de hogy megregulázzák a fajtájukat ááá azt nem... piálhatnak, kreszt sem kell tudni, de azért én figyeljek rájuk.
-
hNp88
aktív tag
válasz
Runner_fxr #20 üzenetére
"Ez egy olyan dolog amit tényleg nem lehet például az anyagi helyzetre fogni, hogy mert külföldön jó lét van, ez nem azon múlik, hogy kinek mennyi a fizetése pl, ez szimplán intelligencia kérdése, az meg itt kevés van, akár autós nézünk, akár kerékpárost."
azért ezzel annyiban vitatkoznék, hogy az alacsonyabb életszínvonal miatt nyilván feszültebbek, idegesebbek is az emberek, ezért rohan mindenki a dolga után, ezért bunkók egymással (is) a közlekedés résztvevői (is)
amúgy totál egyetértek veled
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest