Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen, Doom Eternal-al bármt el lehet adni, olyan jól sikerült
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Cyberboy42
üzenetére
Szereljél. Ha el tudod adni valakinek átverés nélkül, akkor én nem sajnálom tőled.
A fenti hírben szereplő cuccnál mindenki el tudja dönteni, hogy szerinte kellőképp Doom témájú-e vagy sem.
Ez tök ugyanaz, mint amikor az MS vagy a Sony kiad egy különleges festésű konzolt valamelyik játékhoz. -
Cyberboy42
senior tag
A kurva életbe hogy ezzel is lehet pénzt keresni , az ember esze megéll... Ilyen alapon én az összes új játék témájára, szerelek össze és adom el a cuccokat, megfelelő felárral!
-
SidCorky
őstag
-
kromatika
veterán
Csufi
-
Piftuka
veterán
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Nincsen azzal probléma, hogy 2.5-es, "hagyományos" SSD-t kapott. Ezzel tudtak faragni a költségeken. (A gyakorlati használatban pedig egy NVme SSD-nek sem lenne előnye.)
Tény, hogy ugyanilyen megfontolásból az 5500XT helyett rakhattak volna bele egy RX580, vagy RX590 videokártyát is, amivel bőven használható lenne még 1-2 évig az új játáékokkal is, ám még kicsit olcsóbb is lenne a konfiguráció.
A 700 Watt-os, "Bronze" hatásfokú tápegység helyett (bár a típusát nem említik) pedig egy 450-500 Watt-os, minőségi "Gold" tápegység jobb választás lett volna.
És én ugyan nem kedvelem a zárt számítógépházakat, de elismerem, hogy ez a "kamu lyukat" rejtő előlap jól néz ki.
Összességében ez egy korrekt "brand" PC lett ennyi pénzért. A színvilága abszolút a DOOM játékot idézi.
Azért tessék arra gondolni, hogy egy DOOM rajongó fiatal, aki nem akar vesződni a gépépítéssel egészen biztosan szívesen vásárol meg egy ilyen számítógépet. -
F e Z o
veterán
Megint egy hatásvadász cím a cikknek. Én egy moddercsapat által alkotott műt vártam, erre bedob egy rbg-s konfigot a link...

-
hallador
addikt
Nem értem, ömlenek az AMD-s gépek szerencsére. De még több a kritika mint ha Intel proci lenne benne.
-
GodGamer5
addikt
Elég gyengusz ez így, de a ház tetszik.
-
törölt tag
Hát ha mondjuk a háromszög helyett egy pentagramm lenne az elején... Ez így csak piros. Lehetne AMD, Vodafone, Ferrari, vagy egy extra sárga csíkkal Mcdonalds témájú is.
Ha megakar valaki lovagolni egy hype-ot, legalább valami energiát fektessen már bele.
-
martin66
senior tag
Valaki árulja el légy szíves, hogy minek kell ide 700w táp?
-
Igen ostobán összerakott gép.
Az alaplap és proci még rendben van, de nyugodtan mehetett volna 3200-3400-as ram mellé, a teamgroup ssd és az 1tb hdd helyett meg valami normálisabb 480gb-os m.2 ssd-t raknék. Az 5500Xt-t sem értem, ebbe az árba bele kéne férjen az 5600XT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- I5 8500 RTX 2070 16GB DDR4 500GB NVME 1TB HDD NOCTUA HŰTŐ
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest