- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Nekem kifejezetten tetszett az "ugra bugra" rész, néha kell ilyen is - ahogy te is írod - két csata közé.
Engem még a "ki potyogás " is hidegen hagy, szivárvány színek? Na és,az elődben ha ketté vágtuk valamelyiket csupa sárga volt
A lángszórót illetve a gránátot elvből nem használom.
Tök jó ,hogy olyan mint az előd ezen téren,hiszen nem kötelez rá ezekre a dolgokra, enélkül is végig lehet vinni. Pl. Én a 2016 ost fegyver fejlesztések nélkül vittem végig,nem akarok hazudni vagy 50x. Csak a kivégzésekre mentem rá.
Itt is megjátszottam,de kb a 7. Pályáig ment,hogy nem használtam a másodlagos tüzelést, aztán beláttam,hogy még gyakorolni kell sokat. Igaz én alapból UV. szinten kezdtem el.marauderre visszatérve,vagy 2 percig folyamatosan ütöttem vágtam,de semmi,ami a legérdekesebb,hogy én sem sebződtem addigmellesleg, hogy rohadjon szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest