- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
heavygrip #28 üzenetére
Első tervem nekem is az volt a kardal,de ugye azt túl egyszerű lett volna.Játékról meg csak annyit tudok mondani mint amit a topikjában is.
Nekem teljesen bejött szinte minden téren és kb ugyan úgy szórakoztat mint a 2016 DOOM.Platformer rész nem zavar,egyik se volt olyan nehéz hogy bosszantson 2 zúzda közt.
Gyorsabb játékmenethez kellett pár óra mire hozzá szoktam de utána élvezet volt játszani.Az meg,hogy színesebb effektek vannak benne na bumm,nekem is fura volt amíg nem játszottam vele de játék közben amikor megy a darálás ezerrel észre se veszem vagy érdekel.
Ez igaz a láncfűrész,lángszóró,glory kill részre is.
Az is csak a folyamat része és nem találtam zavarónak,amikor meg már megvannak a ~fullos karakter fejlesztések már eleve jobban megy az egész. 'na meg ugye nem kell leragadni csak 1-2 fegyver használatánál és akkor nincs gond'Doom 3 nálam meg csak egy mellék játéknak számít ebbe a világba,nem is szoktam a többi részt hozzá hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest