- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Igen. Es nem olyan regota letezik is legalabb egy, 3D nyomtatott valtozata amit akar DIY kitben, akar hasznalatra keszen is meg lehet venni. Bar ezeknek az ara az utobbi honapokban tobbszor valtozott, jelenleg 290 es 720 eurot kell ertuk fizetni.
Ami egyfelol elegge szimpatikus, mert nem csak az ar es a javithatosag szempontjabol jobb, mint az eredeti, de a szemelyre szabhatosag teren is sikerult egy kicsit elorebb lepniuk, meg a a Professional 2-hoz kepest is.
Plusz ugye a kibontas utan egybol hasznalhato - amivel ezt a blogot is meg lehetett volna sporolni.Ellenben ugye 3D nyomtatott. Amivel amugy nem kellene hogy legyen semmi bajom - elvegre 4+ eve csak 3D nyomtatott billencseken gepelek, de nem tudom, hogy mennyire szeretnem a 3D nyomtatott reszeit tapizni a billentyuzetnek. Voltak korai kiserleteim kupak gyartasara, de azt az otletet elegge hamar elvetettem. Bar ez minosegben jobbnak tunik, mint az en probalkozasom, egy valamire valo froccsontott darabtol meg igy is elegge messze lehet.
Amugy nem mondom, volt egy ket pillanat, hogy fontolora vettem a Svalboard beszerzeset. Szerencsere(?) most megint nem aktualis.
Bar a weblap is megemliti, a Svalboard a lalboard mintajara, otleteit es modelljeit feldolgozva keszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest