- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
J.J. András #48 üzenetére
Holnap délelőtt rászánok kis időt és megnézem a dolgokat,ha tv-re kötöm screenshot nem fog menni gondolom de majd lefotózom!
-
gretzky77
veterán
válasz
J.J. András #40 üzenetére
Igen tegnap próbaképpen nyúztam kicsit! Neteztem bill + egér kombóval meg nézegettem milyen progik mennek, előbb utóbb gondolom növekszik a progik száma ami ki tudja használni, jópofa dolog szerintem ha nem azt várod ,hogy komplett pc legyen a tv-ből!?
VaDy pedig jó teló!
-
gretzky77
veterán
válasz
J.J. András #38 üzenetére
Hogy független e azt nem tudom,kipróbálni, számla szerint sl ami ugye simlock illetve nem dupla simes szerintem szolgáltatónál nem nagyon lesz dual simes
-
gretzky77
veterán
Igaz,viszont én úgy értelmeztem , hogy felsoroltad miért nem váltasz , nekem ebből nem az jött le , hogy akár csak gondolatszinten is felmerült benned a váltás , hanem inkább a lehúzás! Bocs ha félreértettem. Amúgy , hogy félkész a rendszer sztem nem valós, sokan a previewt szidják tény , sok embernél vannak bugok , hozzáteszem előtte 930- on én is azt használtam nem volt vele komolyabb gondom főleg,hogy preview! Nekem bejön a rendszer , persze ízlések és pofonok.
tomboy hallgatlak! Nem mondom , hogy nincs mert minden friss rendszernél van ,de én még nem találkoztam olyannal ami számomra komolyabb gondot okozna a mindennapokban
-
gretzky77
veterán
Ennek a hsz-nek így sok értelme van.
kbyte : Legyen! Én tegnap vettem át a 950-et naggggyon jó,semmi baja a rendszernek,nekem. rendesen megy minden,buggal még nem találkoztam. Ezt a hsz-t pedig a Tévémen írom a dokkoló segítségével , na jó nem a tévémen hanem billentyűeten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- iPhone 11 Pro Max 64 GB - 90%-os akkumulátor
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- iPhone 13 Mini 128 GB - 84%-os Akkumulátor
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Napirajz könyv
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest