- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Viktor77 #141 üzenetére
mit reflektáljak? beleférne ez nem is kérdés, még több is. és? azt írtam, hogy te csak eddig jutottál a cikkben. mellesleg hol van ebben személyeskedés? mellesleg 2: igen, neked mint volt mod-nak szebben illene viselkedned, mint egy random usernek. Leszűkíteni meg nem lehet egy termékre, mert pont azért hoztam fel, hogy csak eddig jutottál és itt megbukott az egész, hogy ennyi erővel az összes csúcsterméknél eljuthatsz egy bizonyos pontig a hír olvasása közben, ahol azt mondod, hogy eddig érdekelt, mert adott áron ez vagy az hiányzik. te mégis csak itt jegyezted meg. vajon miért? a kérdés költői. én viszont innentől elengedem veled a kommunikációt, mivel nem akarok válaszolni a "hülyeségeidre".
-
joey04
titán
látom nem sikerült a címen túljutni
-
joey04
titán
Lassan el kellene gondolkodni hogy apple témáknál zárni kellenne a kommentelés lehetőségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged